Jump to content

Slavsko-domaćinska tema

Featured Replies

Opasni ste....Mi cemo skromno bice urolana plecka , pre svega zato sto cu Uskrs provesti radno.... :isuse:  :isuse:  :isuse:

Edited by Frank Pembleton

• Replies 831
  • Views 71.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Konacan proizvod nakon 8 sati kuvanja:  

• Da malo podignemo ovu temu i da se malo setimo našeg Renea, koji bi, ne sumnjam, ovde već objavio sliku ofarbanih i išaranih jaja. Srećan praznik svima. Hristos vaskrse.

• Otkad nema @renne, propade tema načisto .   Samo da konstatujemo da sam jedna majstorica .  

Posted Images

On 18. 4. 2014. at 13:34, renne said:

Pa to ti pričam, em si iu kraja, em si iz kraja

fala fala, ja cu u nedelju da kazem hrishcani, imam ja neka posla u kraju, aj cao ^_^

• Author

Eto, čekamo te.:)

On 18. 4. 2014. at 13:35, Frank Pembleton said:

Opasni ste....Mi cemo skromno bice urolana plecka , pre svega zato sto cu Uskrs provesti radno.... :isuse:  :isuse:  :isuse:

i ja radim, ali cu prepustiti zeni cast da stavi jagnjetinu u rernu i ukljuci na 120. 

ekeke.

• Author

Posle barene šunke i kobaje mi ćemo 1™ tradicionalni roštilj. Ovčije ćevape i sudžukice samo dono izBosne neki dan

• Author

Bubo si sigurna da neš da dođeš?

a9a9ydus.jpg

On 19. 4. 2014. at 17:21, renne said:

Bubo si sigurna da neš da dođeš?

ne mogu brate, imam neke obaveze ^_^

ref: vocap <_<

susena pleckica. 5 mjeseci sto dima sto konobe, taman za naceti. Sve ostalo je manje bitno.

On 19. 4. 2014. at 19:53, nautilus said:

susena pleckica. 5 mjeseci sto dima sto konobe

oh™

za koji moj kupujem one tanke rukavice na kilo kad zaboravim da ih stavim pre petljanja sa farbanjem jaja :isuse:

ruke su mi plave do lakata, nema šanse da se operem dve nedelje.

sutra za ručak kuvam juneću supu i pečem junetinu i krompiriće. zbog vas sam kupila i one frikomove smrznute pite sa jabukama i šumskim voćem&vanilom. ako se navučem najebali ste.

• Author

navućeš se garantovano, još ako umutiš kravica slatku pavlaku uz to...

On 19. 4. 2014. at 19:56, Valkyrie said:

za koji moj kupujem one tanke rukavice na kilo kad zaboravim da ih stavim pre petljanja sa farbanjem jaja :isuse:

ruke su mi plave do lakata, nema šanse da se operem dve nedelje.

sutra za ručak kuvam juneću supu i pečem junetinu i krompiriće. zbog vas sam kupila i one frikomove smrznute pite sa jabukama i šumskim voćem&vanilom. ako se navučem najebali ste.

kako bre snajka? :o

ja se ishurim relativno redovno, ono, sprzim jagodice premeshtajuci tamo vamo, al se ofarbala nisam nikad :unsure:

On 19. 4. 2014. at 19:59, renne said:

navućeš se garantovano, još ako umutiš kravica slatku pavlaku uz to...

Ja sam u Maksiju kupila jednom jednu Frikomovu i jednu Premia ili koja je vec prodavnicina robna marka i lepsa mi bila ta prodavnicina. A servirala sa sladisom od vanile i posula zrnevljem nara preko.
  • Author
  On 19. 4. 2014. at 19:59, gospa buba said:

kako bre snajka? :o

ja se ishurim relativno redovno, ono, sprzim jagodice premeshtajuci tamo vamo, al se ofarbala nisam nikad :unsure:

i ja se uvek ofarbam, dok skinem vrelo lišće sa jajeta, uvek se ofarbam