Jump to content
IGNORED

Slavsko-domaćinska tema

renne

Recommended Posts

Posted (edited)

Opasni ste....Mi cemo skromno bice urolana plecka , pre svega zato sto cu Uskrs provesti radno.... :isuse:  :isuse:  :isuse:

Edited by Frank Pembleton
Posted

Pa to ti pričam, em si iu kraja, em si iz kraja

fala fala, ja cu u nedelju da kazem hrishcani, imam ja neka posla u kraju, aj cao ^_^

Posted

Opasni ste....Mi cemo skromno bice urolana plecka , pre svega zato sto cu Uskrs provesti radno.... :isuse:  :isuse:  :isuse:

i ja radim, ali cu prepustiti zeni cast da stavi jagnjetinu u rernu i ukljuci na 120. 

Posted

Posle barene šunke i kobaje mi ćemo 1™ tradicionalni roštilj. Ovčije ćevape i sudžukice samo dono izBosne neki dan

Posted

Bubo si sigurna da neš da dođeš?

a9a9ydus.jpg

Posted

Bubo si sigurna da neš da dođeš?

ne mogu brate, imam neke obaveze ^_^

ref: vocap <_<

Posted

susena pleckica. 5 mjeseci sto dima sto konobe, taman za naceti. Sve ostalo je manje bitno.

Posted

susena pleckica. 5 mjeseci sto dima sto konobe

oh™

Posted

za koji moj kupujem one tanke rukavice na kilo kad zaboravim da ih stavim pre petljanja sa farbanjem jaja :isuse:

ruke su mi plave do lakata, nema šanse da se operem dve nedelje.

sutra za ručak kuvam juneću supu i pečem junetinu i krompiriće. zbog vas sam kupila i one frikomove smrznute pite sa jabukama i šumskim voćem&vanilom. ako se navučem najebali ste.

Posted

navućeš se garantovano, još ako umutiš kravica slatku pavlaku uz to...

Posted

za koji moj kupujem one tanke rukavice na kilo kad zaboravim da ih stavim pre petljanja sa farbanjem jaja :isuse:

ruke su mi plave do lakata, nema šanse da se operem dve nedelje.

sutra za ručak kuvam juneću supu i pečem junetinu i krompiriće. zbog vas sam kupila i one frikomove smrznute pite sa jabukama i šumskim voćem&vanilom. ako se navučem najebali ste.

kako bre snajka? :o

ja se ishurim relativno redovno, ono, sprzim jagodice premeshtajuci tamo vamo, al se ofarbala nisam nikad :unsure:

Posted

navućeš se garantovano, još ako umutiš kravica slatku pavlaku uz to...

Ja sam u Maksiju kupila jednom jednu Frikomovu i jednu Premia ili koja je vec prodavnicina robna marka i lepsa mi bila ta prodavnicina. A servirala sa sladisom od vanile i posula zrnevljem nara preko.
Posted

kako bre snajka? :o

ja se ishurim relativno redovno, ono, sprzim jagodice premeshtajuci tamo vamo, al se ofarbala nisam nikad :unsure:

i ja se uvek ofarbam, dok skinem vrelo lišće sa jajeta, uvek se ofarbam