Frank Pembleton Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 (edited) Opasni ste....Mi cemo skromno bice urolana plecka , pre svega zato sto cu Uskrs provesti radno.... Edited April 18, 2014 by Frank Pembleton Link to comment
gospa buba Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Pa to ti pričam, em si iu kraja, em si iz kraja fala fala, ja cu u nedelju da kazem hrishcani, imam ja neka posla u kraju, aj cao ^_^ Link to comment
Аврам Гојић Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Opasni ste....Mi cemo skromno bice urolana plecka , pre svega zato sto cu Uskrs provesti radno.... i ja radim, ali cu prepustiti zeni cast da stavi jagnjetinu u rernu i ukljuci na 120. Link to comment
renne Posted April 18, 2014 Author Share Posted April 18, 2014 Posle barene šunke i kobaje mi ćemo 1 tradicionalni roštilj. Ovčije ćevape i sudžukice samo dono izBosne neki dan Link to comment
renne Posted April 19, 2014 Author Share Posted April 19, 2014 Bubo si sigurna da neš da dođeš? Link to comment
gospa buba Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 Bubo si sigurna da neš da dođeš? ne mogu brate, imam neke obaveze ^_^ ref: vocap <_< Link to comment
nautilus Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 susena pleckica. 5 mjeseci sto dima sto konobe, taman za naceti. Sve ostalo je manje bitno. Link to comment
Аврам Гојић Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 susena pleckica. 5 mjeseci sto dima sto konobe oh Link to comment
Valk Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 za koji moj kupujem one tanke rukavice na kilo kad zaboravim da ih stavim pre petljanja sa farbanjem jaja ruke su mi plave do lakata, nema šanse da se operem dve nedelje. sutra za ručak kuvam juneću supu i pečem junetinu i krompiriće. zbog vas sam kupila i one frikomove smrznute pite sa jabukama i šumskim voćem&vanilom. ako se navučem najebali ste. Link to comment
renne Posted April 19, 2014 Author Share Posted April 19, 2014 navućeš se garantovano, još ako umutiš kravica slatku pavlaku uz to... Link to comment
gospa buba Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 za koji moj kupujem one tanke rukavice na kilo kad zaboravim da ih stavim pre petljanja sa farbanjem jaja ruke su mi plave do lakata, nema šanse da se operem dve nedelje. sutra za ručak kuvam juneću supu i pečem junetinu i krompiriće. zbog vas sam kupila i one frikomove smrznute pite sa jabukama i šumskim voćem&vanilom. ako se navučem najebali ste. kako bre snajka? :o ja se ishurim relativno redovno, ono, sprzim jagodice premeshtajuci tamo vamo, al se ofarbala nisam nikad Link to comment
MayDay Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 navućeš se garantovano, još ako umutiš kravica slatku pavlaku uz to...Ja sam u Maksiju kupila jednom jednu Frikomovu i jednu Premia ili koja je vec prodavnicina robna marka i lepsa mi bila ta prodavnicina. A servirala sa sladisom od vanile i posula zrnevljem nara preko. Link to comment
renne Posted April 19, 2014 Author Share Posted April 19, 2014 kako bre snajka? :o ja se ishurim relativno redovno, ono, sprzim jagodice premeshtajuci tamo vamo, al se ofarbala nisam nikad i ja se uvek ofarbam, dok skinem vrelo lišće sa jajeta, uvek se ofarbam Link to comment
Recommended Posts