Jump to content
IGNORED

********** OSCARS 2014 ************************

fonTelefon

Recommended Posts

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3opge

58

• Lancia

34

• Roger Sanchez

28

• Molder

28

Posted (edited)

hugh jackman pokraden! jadnici pokradeni!nego, argo nije rekonstrukcija jednog dogadjaja vec njegova interpretacija kroz socivo self-serving liberalnog holivuda koji se nudi kao soft oruzije americkih interesa.u zero dark thirty je toni soprano direktor CIA sto je svakako zanimljivije od argo koji nam nudi dzordza lukasa (ili klunija) kao sledeceg panetu. linkoln je zapravo romansirana biografija obame koji se vratio kroz vreme i to je vec sikofanterija od koje staje mozak ali argo je apologetika i reganizma i drone strajkova i CIA as such i programa star wars i sto je najvaznije samog holivuda.

Edited by kim_philby
Posted (edited)

kad smo kod invisible boobs, meni je i shto se Sethovih skečeva tiče ovaj komadić s JLaw hajlajt. I guess I'm crazy in love :lol:http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=B3qvQG8l8w8edit: zanimljivo koliko sajtova ne konta da ''reakcije'' pogođenih dama nisu snimljene uživo, nego uzete sa prijašnjih događaja.. Ali nije ni meni palo na pamet dok nisam bolje pogledao... :lol:

Edited by Roger Sanchez
Posted

a aljince k'o od damastnog stoljnjaka da ju je pravila ;-)

Posted

ja likujem sto beasts of southern wild nije dobio nista. jos da su zaobisli tarentina i dali wes andersonu ovaj oskar bi na momente zalicio na nesto. i da je na primer PRC armada okupirala tajvan odmah nakon jedi, pi, covek, zena ovo je moglo biti jos bolje vece.

Posted

Zaspao sinoć i evo sad pogledao do kraja...... jbg, oskar ko oskar......Najvažnije je da SLP nije dobio oskara! To bi bila najveća glupost! OK za Jennifer Lawrence ali to je sve.A Argo će otići u zaborav kad se pojavi prava iranska verzija....

Posted
ja likujem sto beasts of southern wild nije dobio nista. jos da su zaobisli tarentina i dali wes andersonu ovaj oskar bi na momente zalicio na nesto. i da je na primer PRC armada okupirala tajvan odmah nakon jedi, pi, covek, zena ovo je moglo biti jos bolje vece.
ti likujes zato sto ste izduvali sezonu u basketu pa udaras meni kontru. a za wes andersona se slazemo skroz.
Posted
Najvažnije je da SLP nije dobio oskara! To bi bila najveća glupost! OK za Jennifer Lawrence ali to je sve.A Argo će otići u zaborav kad se pojavi prava iranska verzija....
3opge, zatvaraj topik.
Posted
ti likujes zato sto ste izduvali sezonu u basketu pa udaras meni kontru. a za wes andersona se slazemo skroz.
ne. beasts je uzasan film. nemoralan, glup i povrsan. to je rasizam a ne django. NYC student koji je gledao kusturicu. jebo ih magicni realizam i magicni crnci i saharinska deca. popizdeo sam. da ocu da ti udaram kontru napisao bih da je ZDT odlican film (a jeste).a da smo izduvali sezonu jos nije izvesno :P
Posted

Pošto je topić zaključan samo da ovde kažem da Kim nema pojma. Naravno, Argo ne opravdava Regana, nego poručuje da je jedino što može iskupiti Ameriku za spoljnopolitičke brljotine upravo utopijski i emancipatorski potencijal njene pop-kulture. Meni je to sasvim okej. Inače, pobedili su listom moji favoriti - Tarantino za scenario, što je vrlo prikladno, Đenifer za ulogu, jasno je zašto, a Argo za film. Beasts of the Southern Wild nisam gledao, ali slutim da je tu Kim možda i u pravu. Morao bih da pogledam.

Posted

sto se tice beasts of the southern wild, kim je u pravu. ovo je post podrske kimu. napred kime!

Posted
Pošto je topić zaključan samo da ovde kažem da Kim nema pojma. Naravno, Argo ne opravdava Regana, nego poručuje da je jedino što može iskupiti Ameriku za spoljnopolitičke brljotine upravo utopijski i emancipatorski potencijal njene pop-kulture. Meni je to sasvim okej.Inače, pobedili su listom moji favoriti - Tarantino za scenario, što je vrlo prikladno, Đenifer za ulogu, jasno je zašto, a Argo za film.Beasts of the Southern Wild nisam gledao, ali slutim da je tu Kim možda i u pravu. Morao bih da pogledam.
syme, film o iskupljujucem uticaju americke popularne kulture se zove field of dreams. to nije argo. argo je samo film koji proklamuje superiornost mekanih strategije konfrontacije cizmama na zemlji i da nas ubedi da je cia zapravo ilm. zdt je daleko bolji film i ocigledno pogadja neki zivac kada je akademija resila da ide za zizekovim postulatom da moramo da mucimo ali ne smemo o tome da pricamo.kako god: jadnici jebu kevu i jednom i drugom. zan valzan, working class hero.
Posted
syme, film o iskupljujucem uticaju americke popularne kulture se zove field of dreams. to nije argo. argo je samo film koji proklamuje superiornost mekanih strategije konfrontacije cizmama na zemlji i da nas ubedi da je cia zapravo ilm. zdt je daleko bolji film i ocigledno pogadja neki zivac kada je akademija resila da ide za zizekovim postulatom da moramo da mucimo ali ne smemo o tome da pricamo.kako god: jadnici jebu kevu i jednom i drugom. zan valzan, working class hero.
Uh, pa ne znam, ako se sećaš, ono što na kraju ubedi stražare na aerodromu da ih puste zapravo je scenario o borbi protiv kolonijalista. Meni to ne govori u korist meke konfrontacije, radije o tome da u pop-kulturi još uvek prebivaju ideali koje je spoljna politika napustila.Još nisam gledao Jadnike. Ima li to u bioskopu?
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...