renne Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 Ja urlao u stanu, žena kao:Šta ti je?Kad smo kod trivije, jesu ovi Litvanci promenili dresove... Shiit has hit the fan... Jesu
Ratamahatta Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 Denda ce i za mesec dana pricati kako smo pucali 7/14 trice danas u prvom.
Frank Pembleton Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 JesuTo može? Mislim jeste ovo revijalni... ... Shiit has hit the fan...
levi Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 Just now, Frank Pembleton said: To može? Mislim jeste ovo revijalni... ... Shiit has hit the fan... možda su sudije tražile da promene. da ne budu svetlo/tamno
Calavera Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 simon overio vizu na ovoj tekmi, sad se bira izmedju gudure i birce
SNARC Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 Just now, Calavera said: simon overio vizu na ovoj tekmi, sad se bira izmedju gudure i birce Oba out. Radulja neka ide. Dobijamo ove na istu foru dva puta u dva dana.
Jimmy Kowalski Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 Eh da umesto Bogdana imamo legitimnog NBA startera..
Calavera Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 2 minutes ago, SNARC said: Oba out. Radulja neka ide. Dobijamo ove na istu foru dva puta u dva dana. on ide svakako, otpada neko od ove dvojice + teo. ovo je bilo dosta bolje nego pre dva dana, cak se moglo videti i nesto kosarke u pauzama izmedju slobodnih bacanja
Recommended Posts