August 12, 20195 yr Kako izadje ovo JokicuIsto kao što mu je ušla u Areni ali da šteta. Sent from my H3213 using Tapatalk
August 12, 20195 yr Krv ti jebem kakav on pregled igre ima. Covek ledjima okrenut vidi ono sto ja nisam mogao na TV.
August 12, 20195 yr Micić i Gudurić će nadam se na SP da izađu iz reprezentacija moda i da odigraju u klupskom modu
August 12, 20195 yr 2 minutes ago, Zico said: Zasto Bjelica ovoliko pokusava za 3? Ne secam se da je ranije to radio. naucio sutirati kod thibsa
August 12, 20195 yr Je li ova seljanka na RTS reče da je Litvanija bila bolja u prvom pripremnom meču? Pa je li se oni kolektivno drogiraju tamo? Da nije od lijepka za laminat?Ja urlao u stanu, žena kao:Šta ti je?Kad smo kod trivije, jesu ovi Litvanci promenili dresove... Shiit has hit the fan...
August 12, 20195 yr 2 minutes ago, Frank Pembleton said: Ja urlao u stanu, žena kao:Šta ti je? Kad smo kod trivije, jesu ovi Litvanci promenili dresove ... Shiit has hit the fan... Litvanci igraju u nekim old school dresovima Evo je petorka koja može biti naša go to i na prvenstvu Jović Bogdan DM Bjelica Jokić