Amos Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 Zanimljivo je kako Bobi kaze da njegovi saigraci iz Klipersa i File svi znaju ko su nasi i secaju se utakmica protiv nas, sa druge strane Bogdan kaze da ovi njegovi klinci nemaju pojma Jebiga, nova drzava, nikad nista nismo osvojili sto kaze FIBA
napadaj Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 Odgledah sve u cugu, dobro je, osim kad Šareni baca fazone, ne zna se koji mu je lošiji. Nedović najnezanimljiviji lik, baš ništa od njegovih reči nisam zapamtio.
Frank Pembleton Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 Ovo je radila "spoljna produkcija" za PTC ista koja je radila Acu[emoji769] sa fudbalerima ... ... Shiit has hit the fan...
napadaj Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 http://sportklub.rs/Kosarka/Reprezentacija/a291892-Skariolo-saopstio-spisak-Rudi-predvodi-Furiju.html Poverenje selektora dobili su Pablo Agilar, Havijer Beiran, Viktor Klaver, Kino Kolom, Iliman Diop, Rudi Fernandez, Haime Fernandez, Mark Gasol, Vili Ernangomez, Huančo Ernangomez, Serhio Ljulj, Ćavi Rabaseda, Pjer Oriola, Pau Ribas, Riki Rubio i Đoan Sastre.
Milošica Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 Bez Rodrigeza,Abrinesa i Mirotića/Ibake... Mnogo zavisi od toga u kakvom je stanju Ljulj.
goofs Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 Oni Francuzi deluju zajebanije, dosta. Osim sto fali rasnogtm kvaliteta kakvog su uvek imali, ovo je i dosta matora reprezentacija, braca Ernangomez su najmladji clanovi i otprilike jedini ispod 30 godina.
theanswer Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 (edited) I dosta su tanki ispod koša. Grčka mi se popela iznad Španije. Edited July 9, 2019 by theanswer
theanswer Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 Na 4/5 sem Marka koji takođe nije igrač koji je nekad bio imaju Vilija, Oriolu, Agilara, Diopa i aj da kažeš Klavera. Za mene je to prilično tanko za najviši nivo.
pbg12345 Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 tanko i bitno drugacije u odnosu na prethodni period ne kapiram zasto nema mirotica ili ibake?
theanswer Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 Nisu se odazvali. Ibaka odavno nije član reprezentacije bio, a Mirotić je uzeo sebi slobodno. Kao i Ćaćo, samo što je Ćaćo bar obrazložio kako kaže Skariolo.
pbg12345 Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 aha pa cudno mi da ih propuste, pogtovo sad kad vise nemaju onaj kvalitet a nisam znao za ibaku, mislio sam da on jednostavno nije igrao zbog mirotica i ogranicenja 1 naturalizovanog
theanswer Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 Ne, rekao je Skariolo da je u suštini za ceo taj period moglo samo jednom da se bira između njih dvojice a da je u svim ostalim situacijama samo jedan bio dostupan. Sad nije nijedan.
napadaj Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 15 hours ago, napadaj said: Aha, ima smisla. Debeli je neverovatan, još nisam video bilo kakvu dužu emisiju sa njim, jedino gde sam ga čuo da malo duže priča je jedan The Ringer podcast. Danas naleteh:
Recommended Posts