MiddleClass Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 8 hours ago, miki.bg said: Kome se gleda meč sa Australijom kao zagrevanje, čini mi se da je tražio neko ranije u temi. Kalinic
pbg12345 Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 sljaker igrac sa kraja klupe nebitnost kao takva jbt, lako moguce da od startnih 5 sa te utakmice, samo teo bude deo ekipe nego, znate koji igrac jedini uz bogdana ima osvojene sve tri medalje izgubljena sva tri zlata u djordjevicevoj eri? bircevic
freakns Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 20 hours ago, Joe D said: kad je on pisao ovde? najbolji nas kosarkaski novinar, by far. Mixxer? gde je Bartuc da vidi ovo salu na stranu, dobar je Mixxer... samo cekam da mu dosadi, pa da se vrati domacem fudbalu...
theanswer Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 frašila je color komentator, a pbp lik je što radi boston sa nesrećnim tomijem
Timmi Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 17 minutes ago, pbg12345 said: sljaker igrac sa kraja klupe nebitnost kao takva jbt, lako moguce da od startnih 5 sa te utakmice, samo teo bude deo ekipe nego, znate koji igrac jedini uz bogdana ima osvojene sve tri medalje izgubljena sva tri zlata u djordjevicevoj eri? bircevic Jovic koji nije igrao kad smo bili 4.
pbg12345 Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 2 minutes ago, Timmi said: Jovic koji nije igrao kad smo bili 4. da, prevideh jovica a i stimca vala pih dakle, jasno, garancija medalje su birca&stime
Joe D Posted July 7, 2019 Author Posted July 7, 2019 7 hours ago, freakns said: Mixxer? gde je Bartuc da vidi ovo salu na stranu, dobar je Mixxer... samo cekam da mu dosadi, pa da se vrati domacem fudbalu... ne secam se nika uopste
renne Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 9 hours ago, freakns said: Mixxer? gde je Bartuc da vidi ovo glumi zvezdu pa se pravi da ne poznaje više nas sirotinju
pbg12345 Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 On 5.7.2019. at 13:15, Heaviside said: Ko zna možda dobro skraćuje distancu i ima zajeban grepling. Ni Ben Askren ne izgleda kao da bi dobio bilo koga. +1
Micko8 Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 Ko je taj Ko je taj, nema ga takav kod nas u Stajkovce.
Mil@n Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 On 6.7.2019. at 11:49, ZSNj said: Ja nisam tako prefinjenog ukusa kao vecina ovde, pa mi je Sareni jos i prihvatljiv kao komentator, ali ovi intervjui su samoubistvo. Transfer blama, sta god kaze Ne, paranormalno je koliko glupa pitanja je Šarenac podsećao. Bukvalno paranormalno, prosto je nemoguće da retard ode u Ameriku da snimi intervju sa igračima kao što su Teo, Kalina, Bobi, i da nije u stanju da spremi barem po 3 zanimljiva pitanja za svakog od njih. Imbecilno.
steins Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 Danas sam iz dosade odgledao ovaj serijal što je Šareni pravio sa reprzentativcima - ima jedna stvar koja mi je upala u uši - od svih reprzentativaca, jedino Kalinić nije ni jednom pomenuo repku u pozitivnoj konotaciji - mrsomudio je nekakve gluposti tipa da mu je najdraža utakmica uzimanje nekog gimanzijskog trofeja u srednjoj školi i tako to. Sve u svemu, sad kad sam video koliko smara, nije mi mnogo čudno što ga je Salo otpilio čim je dobio šansu.
steins Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 6 minutes ago, MiddleClass said: +1 Drznuo se da nijednom ne pomene i zahvali se velikom vodji - Aleksandru "Srebrni BG na vodi" Djordjevicu... ma jok, samo je foler. ko onaj lik u društvu što pokušava po svaku cenu da bude drugačiji™
goofs Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 26 minutes ago, steins said: Danas sam iz dosade odgledao ovaj serijal što je Šareni pravio sa reprzentativcima - ima jedna stvar koja mi je upala u uši - od svih reprzentativaca, jedino Kalinić nije ni jednom pomenuo repku u pozitivnoj konotaciji - mrsomudio je nekakve gluposti tipa da mu je najdraža utakmica uzimanje nekog gimanzijskog trofeja u srednjoj školi i tako to. Sve u svemu, sad kad sam video koliko smara, nije mi mnogo čudno što ga je Salo otpilio čim je dobio šansu. Što “mrsomudio gluposti”, pa to je jedan sasvim iskren i originalan odgovor. Isto i na pitanje ko ti je idol, svi vade neke Dzordane i Dankane, ovaj kaze da mu je burazer idol i da nije bilo njega on ne bi bio tu gde jeste. Svi šabloniraju odgovore ko sa izbora za mis, a on jedini vadi neke verovatno autenticne momente. Stvarno lik deluje pametnije i elokventnije od vecine nasih, a vrvtn i globalno, sportista.
steins Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 Just now, goofs said: Što “mrsomudio gluposti”, pa to je jedan sasvim iskren i originalan odgovor. Isto i na pitanje ko ti je idol, svi vade neke Dzordane i Dankane, ovaj kaze da mu je burazer idol i da nije bilo njega on ne bi bio tu gde jeste. Svi šabloniraju odgovore ko sa izbora za mis, a on jedini vadi neke verovatno autenticne momente. Stvarno lik deluje pametnije i elokventnije od vecine nasih, a vrvtn i globalno, sportista. zato što kenja, ovo je klasičan promidžbeni program - tipska pitanja, tipski odgovori. I svi su prihvatili tu igru, jedino Kalina mrsomudi gluposti a la Djole Balašević - čuš idol mu buraz a utakmica koju pamti gimanzijski kup. Fali samo lepa protina kći i to je to.
Recommended Posts