Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted
8 hours ago, miki.bg said:

Kome se gleda meč sa Australijom kao zagrevanje, čini mi se da je tražio neko ranije u temi.

Kalinic :hail:

• Replies 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

sljaker :fantom:

igrac sa kraja klupe

nebitnost kao takva

jbt, lako moguce da od startnih 5 sa te utakmice, samo teo bude deo ekipe

nego, znate koji igrac jedini uz bogdana ima osvojene sve tri medalje izgubljena sva tri zlata u djordjevicevoj eri?

bircevic :Hail:

Posted
20 hours ago, Joe D said:

kad je on pisao ovde?

najbolji nas kosarkaski novinar, by far. 

Mixxer? gde je Bartuc da vidi ovo :D

salu na stranu, dobar je Mixxer... samo cekam da mu dosadi, pa da se vrati domacem fudbalu...

Posted

frašila je color komentator, a pbp lik je što radi boston sa nesrećnim tomijem

Posted
17 minutes ago, pbg12345 said:

sljaker :fantom:

igrac sa kraja klupe

nebitnost kao takva

jbt, lako moguce da od startnih 5 sa te utakmice, samo teo bude deo ekipe

nego, znate koji igrac jedini uz bogdana ima osvojene sve tri medalje izgubljena sva tri zlata u djordjevicevoj eri?

bircevic :Hail:

Jovic koji nije igrao kad smo bili 4.

Posted
2 minutes ago, Timmi said:

Jovic koji nije igrao kad smo bili 4.

da, prevideh jovica

a i stimca vala

pih

dakle, jasno, garancija medalje su birca&stime :Hail:

Posted
7 hours ago, freakns said:

salu na stranu, dobar je Mixxer... samo cekam da mu dosadi, pa da se vrati domacem fudbalu...

ne secam se nika uopste

Posted
9 hours ago, freakns said:

glumi zvezdu pa se pravi da ne poznaje više nas sirotinju :D

Posted
On 5.7.2019. at 13:15, Heaviside said:

Ko zna možda dobro skraćuje distancu i ima zajeban grepling. Ni Ben Askren ne izgleda kao da bi dobio bilo koga.

+1

Posted

Ko je taj   Ko je taj, nema ga takav  kod nas u Stajkovce.

Posted
On 6.7.2019. at 11:49, ZSNj said:

Ja nisam tako prefinjenog ukusa kao vecina ovde, pa mi je Sareni jos i prihvatljiv kao komentator, ali ovi intervjui su samoubistvo. Transfer blama, sta god kaze

Ne, paranormalno je koliko glupa pitanja je Šarenac podsećao. Bukvalno paranormalno, prosto je nemoguće da retard ode u Ameriku da snimi intervju sa igračima kao što su Teo, Kalina, Bobi, i da nije u stanju da spremi barem po 3 zanimljiva pitanja za svakog od njih. Imbecilno.

Posted

Danas sam iz dosade odgledao ovaj serijal što je Šareni pravio sa reprzentativcima - ima jedna stvar koja mi je upala u uši - od svih reprzentativaca, jedino Kalinić nije ni jednom pomenuo repku u pozitivnoj konotaciji - mrsomudio je nekakve gluposti tipa da mu je najdraža utakmica uzimanje nekog gimanzijskog trofeja u srednjoj školi i tako to. Sve u svemu, sad kad sam video koliko smara, nije mi mnogo čudno što ga je Salo otpilio čim je dobio šansu. 

Posted
6 minutes ago, MiddleClass said:

+1

Drznuo se da nijednom ne pomene i zahvali se velikom vodji - Aleksandru "Srebrni BG na vodi" Djordjevicu... :fantom:

ma jok, samo je foler. 

ko onaj lik u društvu što pokušava po svaku cenu da bude drugačiji™

Posted
26 minutes ago, steins said:

Danas sam iz dosade odgledao ovaj serijal što je Šareni pravio sa reprzentativcima - ima jedna stvar koja mi je upala u uši - od svih reprzentativaca, jedino Kalinić nije ni jednom pomenuo repku u pozitivnoj konotaciji - mrsomudio je nekakve gluposti tipa da mu je najdraža utakmica uzimanje nekog gimanzijskog trofeja u srednjoj školi i tako to. Sve u svemu, sad kad sam video koliko smara, nije mi mnogo čudno što ga je Salo otpilio čim je dobio šansu. 

Što “mrsomudio gluposti”, pa to je jedan sasvim iskren i originalan odgovor. Isto i na pitanje ko ti je idol, svi vade neke Dzordane i Dankane, ovaj kaze da mu je burazer idol i da nije bilo njega on ne bi bio tu gde jeste. Svi šabloniraju odgovore ko sa izbora za mis, a on jedini vadi neke verovatno autenticne momente.

Stvarno lik deluje pametnije i elokventnije od vecine nasih, a vrvtn i globalno, sportista.

Posted
Just now, goofs said:

Što “mrsomudio gluposti”, pa to je jedan sasvim iskren i originalan odgovor. Isto i na pitanje ko ti je idol, svi vade neke Dzordane i Dankane, ovaj kaze da mu je burazer idol i da nije bilo njega on ne bi bio tu gde jeste. Svi šabloniraju odgovore ko sa izbora za mis, a on jedini vadi neke verovatno autenticne momente.

Stvarno lik deluje pametnije i elokventnije od vecine nasih, a vrvtn i globalno, sportista.

zato što kenja, 

ovo je klasičan promidžbeni program - tipska pitanja, tipski odgovori. I svi su prihvatili tu igru, jedino Kalina mrsomudi gluposti a la Djole Balašević - čuš idol mu buraz a utakmica koju pamti gimanzijski kup. Fali samo lepa protina kći i to je to.