eumeswil Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Kome se gleda meč sa Australijom kao zagrevanje, čini mi se da je tražio neko ranije u temi.
Frank Pembleton Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 kad je on pisao ovde? najbolji nas kosarkaski novinar, by far. On je mene i "poslao" na ovaj forum ako se dobro sećam... ...shiit has hit the fan...
omiljeni Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 ja nedavno nakanio da pustim Šestu ličkuTM i izaberem epizodu sa Kostom Perovićem. Odmah na početku krenu da pričaju o voćarstvu i krene Kosta da objašnjava značaj zdrave hrane, vitamina i povratku prirodi, trešnjama i majčinoj dušici. Mislim se bratić garant imaš plantažu jabuka koje se od cveta do branja prskaju 48 puta, ako bude dosta kiše onda i 60+ puta, jesi moj grobar i sve to, ali ajde bjaži, gasim te. Posle sam pogledao i epizodu sa Sonicsom o koledž basketu.
Djolle Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 45 minutes ago, miki.bg said: Kome se gleda meč sa Australijom kao zagrevanje, čini mi se da je tražio neko ranije u temi. Vodimo 24:10, teo briljira.
Ginekolog Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 4 hours ago, Jimmy Kowalski said: Ne znam da li je Milos Jovanovic nekada pisao ovde (na FB92 jeste), uglavnom njegove intervjue sam sa zadovoljstvom citao na Vice-u, a sada slusam Sestu licnu podcast. Pravi primer dobro pripremljenog novinara, kome se sagovornici fino otvaraju.. Sada pise na vox92 forumu.
renne Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 On je mene i "poslao" na ovaj forum ako se dobro sećam... ...shiit has hit the fan...I mene.Pa i sad nešto napiše, ali retkoBrat mixxer
Frank Pembleton Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 ja nedavno nakanio da pustim Šestu ličkuTM i izaberem epizodu sa Kostom Perovićem. Odmah na početku krenu da pričaju o voćarstvu i krene Kosta da objašnjava značaj zdrave hrane, vitamina i povratku prirodi, trešnjama i majčinoj dušici. Mislim se bratić garant imaš plantažu jabuka koje se od cveta do branja prskaju 48 puta, ako bude dosta kiše onda i 60+ puta, jesi moj grobar i sve to, ali ajde bjaži, gasim te. Posle sam pogledao i epizodu sa Sonicsom o koledž basketu.Jesi slušao sa Džiletom? ...shiit has hit the fan...
omiljeni Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Nisam. Pogledaću jednom. Ali predugačko mi je to nekako. Radije odgledam neku nfl utakmicu za tih sat i po nego da slušam Kostu Perovića.
Mindaugas Žukauskas Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 3 hours ago, omiljeni said: ja nedavno nakanio da pustim Šestu ličkuTM i izaberem epizodu sa Kostom Perovićem. Odmah na početku krenu da pričaju o voćarstvu i krene Kosta da objašnjava značaj zdrave hrane, vitamina i povratku prirodi, trešnjama i majčinoj dušici. Mislim se bratić garant imaš plantažu jabuka koje se od cveta do branja prskaju 48 puta, ako bude dosta kiše onda i 60+ puta, jesi moj grobar i sve to, ali ajde bjaži, gasim te. Posle sam pogledao i epizodu sa Sonicsom o koledž basketu. Pogledaj sa Mićom Berićom™, tu imaš najviše anegdota iz 95-98 ere, a Mićan se baš seća gomile sitnih stvari i dosta je duhovit. Sa Bilijem Beronom je isto super podkast, ako te nije klubaštvo uzelo pod svoje (ne znam kako si opredeljen)
Heaviside Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Sa Mićom mi je bilo zanimljivo kada je potvrdio da se Đorđević i Izbodeni nisu podnosili i da je Divac uvek dolazio potpuno nespreman i da je njegov najveći doprinos bio u tome što je jedini mogao da spreči ovu dvojicu da se pokolju. Nije sebe isticao u prvi plan već puštao njih dvojicu da vode, ali pod uslovom da tolerišu jedan drugog.
Ivo Petović Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 4 hours ago, miki.bg said: Kome se gleda meč sa Australijom kao zagrevanje, čini mi se da je tražio neko ranije u temi. Odlični komentatori NBC-a. Je l to neko poznat?
Кристофер Лумумбо Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 jeste, one je. ima na youtube sve bitnije utkamice sa OI i svetskog prvenstva koje je komentarisao fran. treba to gledati i podsetiti se koliko su dobri teo i picka celava.
bradilko Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 6 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: jeste, one je. ima na youtube sve bitnije utkamice sa OI i svetskog prvenstva koje je komentarisao fran. treba to gledati i podsetiti se koliko su dobri teo i picka celava. +1000 kisic za tebe
Goranz Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 9 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: jeste, one je. ima na youtube sve bitnije utkamice sa OI i svetskog prvenstva koje je komentarisao fran. treba to gledati i podsetiti se koliko su dobri teo i picka celava. Koliki mu je?
Recommended Posts