Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted

Kome se gleda meč sa Australijom kao zagrevanje, čini mi se da je tražio neko ranije u temi.

• Replies 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted
kad je on pisao ovde?

najbolji nas kosarkaski novinar, by far. 
On je mene i "poslao" na ovaj forum ako se dobro sećam...

...shiit has hit the fan...

Posted

ja nedavno nakanio da pustim Šestu ličkuTM i izaberem epizodu sa Kostom Perovićem. Odmah na početku krenu da pričaju o voćarstvu i krene Kosta da objašnjava značaj zdrave hrane, vitamina i povratku prirodi, trešnjama i majčinoj dušici. Mislim se bratić garant imaš plantažu jabuka koje se od cveta do branja prskaju 48 puta, ako bude dosta kiše onda i 60+ puta, jesi moj grobar i sve to, ali ajde bjaži, gasim te. Posle sam pogledao i epizodu sa Sonicsom o koledž basketu.

Posted
45 minutes ago, miki.bg said:

Kome se gleda meč sa Australijom kao zagrevanje, čini mi se da je tražio neko ranije u temi.

Vodimo 24:10, teo briljira. 

Posted
4 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Ne znam da li je Milos Jovanovic nekada pisao ovde (na FB92 jeste), uglavnom njegove intervjue sam sa zadovoljstvom citao na Vice-u, a sada slusam Sestu licnu podcast. Pravi primer dobro pripremljenog novinara, kome se sagovornici fino otvaraju..

Sada pise na vox92 forumu.

Posted
On je mene i "poslao" na ovaj forum ako se dobro sećam...

I mene.
Pa i sad nešto napiše, ali retko
Brat mixxer
Posted
ja nedavno nakanio da pustim Šestu ličkuTM i izaberem epizodu sa Kostom Perovićem. Odmah na početku krenu da pričaju o voćarstvu i krene Kosta da objašnjava značaj zdrave hrane, vitamina i povratku prirodi, trešnjama i majčinoj dušici. Mislim se bratić garant imaš plantažu jabuka koje se od cveta do branja prskaju 48 puta, ako bude dosta kiše onda i 60+ puta, jesi moj grobar i sve to, ali ajde bjaži, gasim te. Posle sam pogledao i epizodu sa Sonicsom o koledž basketu.
Jesi slušao sa Džiletom?

Posted

Nisam. Pogledaću jednom. Ali predugačko mi je to nekako. Radije odgledam neku nfl utakmicu za tih sat i po nego da slušam Kostu Perovića.

Posted
3 hours ago, omiljeni said:

Pogledaj sa Mićom Berićom™, tu imaš najviše anegdota iz 95-98 ere, a Mićan se baš seća gomile sitnih stvari i dosta je duhovit. Sa Bilijem Beronom je isto super podkast, ako te nije klubaštvo uzelo pod svoje (ne znam kako si opredeljen) :)

Posted

Sa Mićom mi je bilo zanimljivo kada je potvrdio da se Đorđević i Izbodeni nisu podnosili i da je Divac uvek dolazio potpuno nespreman i da je njegov najveći doprinos bio u tome što je jedini mogao da spreči ovu dvojicu da se pokolju. Nije sebe isticao u prvi plan već puštao njih dvojicu da vode, ali pod uslovom da tolerišu jedan drugog.

Posted
4 hours ago, miki.bg said:

Odlični komentatori NBC-a. Je l to neko poznat?

Posted

Trebalo bi da je Fran Fraschilla color komentator.

Posted

jeste, one je. ima na youtube sve bitnije utkamice sa OI i svetskog prvenstva  koje je komentarisao fran. treba to gledati i podsetiti se koliko su dobri teo i picka celava. 

Posted
6 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

jeste, one je. ima na youtube sve bitnije utkamice sa OI i svetskog prvenstva  koje je komentarisao fran. treba to gledati i podsetiti se koliko su dobri teo i picka celava. 

+1000

kisic za tebe

Posted
9 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Koliki mu je?