fancy claps Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 1 minute ago, Joe D said: Acika je pojam erudicije i sarma za Sarenog. +1. acika bi mogo da forumasi na burundiju, sareni jok.
Giggsy Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Jeste, ali Acika prvo mora da zna odakle se sutira trojka, posle mozemo da pricamo Jbg, boljeg nemamo
Heaviside Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Kako bre nemamo boljeg? Imamo bukvalno na stotine likova koji se time bave a znaju da rade intervjue i imaju košarku u malom prstu. RTS nema boljeg, ali im niko ne brani da takvog zaposle.
Giggsy Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Pa, ja o RTS-u i pricam. Naravno da imamo.Ovaj forum ima, a kamoli druge komentatore Zna se kako se tamo posluje i sto ce Denda dumre tamo
fancy claps Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 treba biti posten pa reci da sareni ima 1 sirovu brodkastersku harizmu koju samo jos edin ima kod nas. za razliku od radojevica recimo, sareni ima neki osecaj za svoj poso, steta sto je kompletni debil.
ZSNj Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Ja nisam tako prefinjenog ukusa kao vecina ovde, pa mi je Sareni jos i prihvatljiv kao komentator, ali ovi intervjui su samoubistvo. Transfer blama, sta god kaze
Amos Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Zivo me zanima da li je pravio i sa Jokicem intervju u Americi, posto ovaj jos nije rekao da ce igrati a Sarencu je to gore nego da mu umre majka. Pre ce biti da snimaju sad u stali sa konjima.
goofs Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Meni su ok emisije, istina ne prica puno o svetskom koliko o samim igracima i tu gde se nalaze, sto mozda i nije lose ispalo s ozbirom da su epizode 1 i 2 dva otpisana lika. A Sareni, jbmliga, ok mi je kao komentator, samo je prestao da prati basket pre jedno 15 godina i od tada fura iste fore i "anegdote". Pregazilo ga vreme samo tako. Naravno, ima mnogo boljih u zemlji.
Кристофер Лумумбо Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 ne snimaju, rekao je sarenac da je somborski peder odbio.
Frank Pembleton Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Meni je "jedan forumaš" sa podkastima odličan u intervjui ma. Ume da odluta ali je dobar... ...shiit has hit the fan...
Jimmy Kowalski Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Nije valjda neko ocekivao da ce Sareni napraviti dobre intervjue? Pogotovo ne da ce izvuci neke zanimljivosti od igraca, a ne vec sto puta ispricane anegdote.. Ne znam da li je Milos Jovanovic nekada pisao ovde (na FB92 jeste), uglavnom njegove intervjue sam sa zadovoljstvom citao na Vice-u, a sada slusam Sestu licnu podcast. Pravi primer dobro pripremljenog novinara, kome se sagovornici fino otvaraju..
Heaviside Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 I meni je šesta lična odlična. Pogledao svaku epizodu. Lutanje mi ne smeta, to zapravo daje draž podkast formatu.
Frank Pembleton Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Da na njega sam mislio...Inače sve veći sam fan podkasta generalno...Mada kao kod svega i tu treba probati... ...shiit has hit the fan...
Joe D Posted July 6, 2019 Author Posted July 6, 2019 kad je on pisao ovde? najbolji nas kosarkaski novinar, by far.
Recommended Posts