Jump to content

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

• Author
2 minutes ago, Goranz said:

Nije bilo 2010, nije se videlo u prenosu i nisu ih razdvajali na klupi?

tako nekako, a mozda i nije

mozda je pravo vreme da iskopa neko one stejsijeve postove od pre sto godina, da vidimo ko se sa kim pickarao

Pa sad, stigla je ekipa sa sipke i samim tim bilo kakva smislena rasprava moze da se okonca.

7 minutes ago, dragance said:

Pa sad, stigla je ekipa sa sipke i samim tim bilo kakva smislena rasprava moze da se okonca.

nije lepo da tako pričaš o kolegama rsbovcima

Могло би испасти да га је Селектор избацио не због политичког притиска одозго, већ из страха да би због својих политичких уверења Калинић могао лоше утицати на атмосферу у екипи. На пример могао би:

-јебати напредњачку матер Небојши Илићу на сваком ћошку

-одбити да иде у посету КП КИНЕ коју организује Сузана

-прозивати оне кошаркаше који иду

-писати политичке твитове за време првенства...

Pa to dekki

15 minutes ago, copkillah said:

nije lepo da tako pričaš o kolegama rsbovcima

+1

na stranu što je prosečan šipkaš za dotičnog doktor nauka

Kako si mi samo skresao u brk. Od ambasadora i portparola huligana. Doktoru nauke :D

Jel opet ono doba godine kad treba da tražimo postove u kome ja podržavam šipku i huligane i to, ti onda rovariš, tražiš 3 dana, nađeš jedan post koji ima 0% dodirnih tačaka sa tim i nikom ništa? Pošto postaje dosadno. 

Da draganče, što se kaže, tits or gtfo

hoces moje dlakave sise?? :ohmy:

sumnjam da đorđević donosi ovakve odluke a da se ne konsultuje bogdan ili teo ili ih bar pita za mišljenje. valda bi u suprotnom igrači reagovali saopštenjem ili nekom vrstom bojkota. teško da su tolika telad da pređu preko ovog bez reči a žrtvuju dosta dolaskom na pripreme reprezentacije. ne čini se da su tako stvari postavljene u reprezentaciji gde je stručni štab nedodirljiv po ovakvim pitanjima a igrači samo ćute. nije to ni ranije bilo. ko da je đorđević gomeljski a mi zbornaja komanda. 

to što je kalinić nešto tvitovao ili par puta izjavio protiv sadašnje vlasti nije dovoljno da ga stavimo u grupu sjajnih likova. ima on more gluposti iza sebe. nije jedini ali ne pravimo sveca od nekog koga zapravo ne znamo + nemamo informacije o ovom slučaju.

a ovu što su postavili u neki odbor pa šta je to čudno? uvek je tako. prvenstvo se igra u septembru, očekuje  se "vrela politička jesen" i sigurno će se ako dođe do uspeha potencirati uloga specijalne predsednikove izaslanice. x puta smo ovo videli samo što je kod ove žvalave dileje sve na kub

Teo ima nezgodnu narav, setite se pickaranja celog tima tamo negde u FInskoj de smo vec igrali kvalifikacije, a stoji i ona prica da ga osim Novice 2010. niko nije bas smatrao za najboljeg druga. A ima i ono kad je odgurnuo Dudi tablu na tajm-autu. Opet, niko normalan nije trazio da napusti repku. Sa Kalinom morada je nesto jako ozbiljno

Kako rece STeins, pred svako SP ista prica - otpao ovaj, otpao onaj, najebacemo u grupi, punice nas svako i picko celava

Zato sam i pomenuo konacan spisak i pickaranje

Edited by Giggsy

mora da je neko od suigraca drkao kalinu zbog drkanja, a kalina se onda na tog nadrkao i rekao mu da moze da mu ga podrka. nadrkani sale to sve cuo i eto...

Dakle, kljucna rec drkanje.

@Joe D

Ta izjava je na pobednickom postolju bronzana. Prva je neprikosnovena o belgijskoj tajnoj sluzbi i srpskom Murinju, druga o Anticevom unistenju dela Spanije i ova je treca. A sto bi reko Menelaj Parisu u Alanu Fordu - sine ti si najgluplji od sve moje dece, a kao sto znas konkurencija tu je ogromna. Isto vazi i za Milovanove izjave :D

Edited by Giggsy

2 hours ago, Giggsy said:

Teo ima nezgodnu narav, setite se pickaranja celog tima tamo negde u FInskoj de smo vec igrali kvalifikacije, a stoji i ona prica da ga osim Novice 2010. niko nije bas smatrao za najboljeg druga. A ima i ono kad je odgurnuo Dudi tablu na tajm-autu. Opet, niko normalan nije trazio da napusti repku. Sa Kalinom morada je nesto jako ozbiljno

Kako rece STeins, pred svako SP ista prica - otpao ovaj, otpao onaj, najebacemo u grupi, punice nas svako i picko celava

Zato sam i pomenuo konacan spisak i pickaranje

Po ovome sto si napisao zakljucak je da mozda ipak nije do ponasanja. Ako je Teu sve zivo prastano i to vise puta.