July 1, 20195 yr 8 minutes ago, goofs said: https://twitter.com/nikola_kalina malo njuznet, malo korax, malo danas Zaista ne mogu da pomislim da je moguce da bi Sale pre pristao da izbaci igraca na politicku preporuku nego da podnese ostavku.
July 1, 20195 yr 1 minute ago, SNARC said: Zaista ne mogu da pomislim da je moguce da bi Sale pre pristao da izbaci igraca na politicku preporuku nego da podnese ostavku. Pa sa nekim obrazlozenjem mora izaci, inace ce svi misliti da je rec o ovome o cemu pricas. Kapiram da se mnogi povinuju volji "odozgo", ali ne kapiram da je tome sklon i neko ko je ostvaren u zivotu i karijeri kao Sale.
July 1, 20195 yr Author Ne verujem da je to u pitanju. I ranije sam imao utisak da ga Sale ne mirise. 2014. ne bi ni isao da Micov nije ispao magarac.
July 1, 20195 yr 4 minutes ago, SNARC said: Zaista ne mogu da pomislim da je moguce da bi Sale pre pristao da izbaci igraca na politicku preporuku nego da podnese ostavku. Ne mogu ni ja, nadam se da nije to. Mislio sam da ih celavi mozda ne pickara jer nisu hteli da igraju kvalifikacije u onom julskom i septembarskom prozoru, ali je Kalina igrao u septembru.
July 1, 20195 yr Ako cemo da nagadjamo...Kalinic u poslednje vreme ume da se izleti. Skoro je napravio neki incident u Turskoj nepotrebno provocirajuci publiku. Nadam se da je "Neophodno odmaranje" u pitanju.
July 1, 20195 yr Cenim da od visokih otpada samo Kuzmić i da će Jokić da igra i na 4 EDIT: I Birčević Edited July 1, 20195 yr by garmonbozia
July 1, 20195 yr Jeste li vi zaboravili njegov drkadžijski video? Naravno da je ovo posledica toga, on predstavlja reprezentaciju i ispao je imbecil i sada plaća cenu za to. Ćaozdravo.
July 1, 20195 yr 1 minute ago, copkillah said: Jeste li vi zaboravili njegov drkadžijski video? Naravno da je ovo posledica toga, on predstavlja reprezentaciju i ispao je imbecil i sada plaća cenu za to. Ćaozdravo. Da je do toga ni na siri spisak ne bi stigao
July 1, 20195 yr Author ako je to razlog, nije on taj koji je ispao imbecil a nije to razlog naravno.
July 1, 20195 yr 2 minutes ago, SNARC said: Da je do toga ni na siri spisak ne bi stigao Mislim da je pozvan na širi spisak iz kurtoazije i poštovanja prema ranijim nastupima i to je to.
July 1, 20195 yr Just now, levi said: pogotovo što zapravo svi jesu zaboravili na to, koga realno briga On nije zaboravio
July 1, 20195 yr Author 3 minutes ago, levi said: pogotovo što zapravo svi jesu zaboravili na to, koga realno briga realno, nikog nije ni bilo briga u startu. totalno nebitno. osim copija, naravno. Edited July 1, 20195 yr by Joe D