theanswer Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 10 minutes ago, Venom said: Imam, ali nemam vremena da se ganjam s tvojim roditeljima da daju dozvolu. ostavi insta profil, ostalo ćemo lako 2 minutes ago, Timmy said: Staso momam za zenidbu, svaka cast kad ćeš ti, vreme ti je?
theanswer Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 nikad nije kasno, mada lepši nećeš postati sigurno
booyaka Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 2 hours ago, Timmy said: Jebes mi sve ako to nije zbog njihovog nadgornjavanja. Video da Zelimir ne pusta pa da on bude veci Srbin od Srbina. Zvuci glupo al ja ne vidim ni jedno logicno objasnjenje zasto bi pustio svog igraca. Cudno je i za Radonju i Pesica, a kamoli za ovog smrdu. Samo za Željka nije čudno što nije pustio Kalinu i Guduru.
renne Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 21 hours ago, booyaka said: 21 hours ago, Kole_No said: Ko je Laki? Znaju stariji forumaši. ti si "nov" forumaš, kako ti znaš?
booyaka Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 ti si "nov" forumaš, kako ti znaš?Nisam, pogledaj datum registracije.
booyaka Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 Onda nam se razlikuje percepcija ko je "nov" forumaš.
Cane Vukic Prebranac Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 On 5.12.2018. at 10:06, salerokada said: To i pitam, otkud npr. Atamanu dobra volja da pusti Micića? Za Bajern mogu da razumem, ali Efes-ov potez je iznenađujući (u pozitivnom smislu). Можда се нада да ће му укинути титулу "персоне нон грата" у Србији.
Ros Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 22 hours ago, Timmy said: Jebes mi sve ako to nije zbog njihovog nadgornjavanja. Video da Zelimir ne pusta pa da on bude veci Srbin od Srbina. Zvuci glupo al ja ne vidim ni jedno logicno objasnjenje zasto bi pustio svog igraca. Cudno je i za Radonju i Pesica, a kamoli za ovog smrdu. efes je dudino dvoriste. jedan poziv i stvar resena
Timmy Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 Stvarno mislis da Duda zovne Atamana, a ovaj kaze: odma dodje igrac?
Timmy Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 50 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said: Можда се нада да ће му укинути титулу "персоне нон грата" у Србији. A jok, to sam skroz zaboravio. Ladno smo ga proglasili
booyaka Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 efes je dudino dvoriste. jedan poziv i stvar resenaVaži. Videćemo kako to šljaka koliko u februaru.
kobni zelaya Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 Možda bi mogao neko da pita Kliperse da pozajme Tea i Bobija u februaru, i onako toliko mašu peškirom da bi mogli kao toreadore da ih zaposle.
Recommended Posts