September 20, 20177 yr Kosarka na olimpijadi sada vec ima svoju tradiciju i to je jedan od atraktivnijih turnira zbog ucesca americkih superstarova, i dobra prilika za dodatnu globalnu ekspanziju kosarke koja fudbalu nije potrebna, tako da se odbacuje predlog.
September 20, 20177 yr Realno, kosarkaski turnir je top dogadjaj na OI, ukoliko se zanemari misljenje fanova atletike...
September 20, 20177 yr pa za vecinu nas ovde verovatno da za litvance takodje :) za ostale bas nisam siguran, odnosno siguran sam da za ogromnu vecinu nije
September 21, 20177 yr Gledam ovu Fibinu rang listu na kojoj smo treći sa 553 boda iza Španaca sa 665 bodova i nije mi jasno na koju foru su došli do te računice. Gledajući ovaj njihov ponuđeni bodovni sistem i mi se ukladapamo u tu bodažu al' Španci imaju bogme 557 bodova. Nije mi jasno odakle su im izvukli i dodali još celu stotku. Aj' nek mi neko kaže gde grešim u računu i da Fiba govno organizacija nije baš toliko očigledna lopina.
September 21, 20177 yr Sad sam iz petog puta skontao da su u pravu, jebali ih modifajeri da ih jebali, Sta uradi coveku gledanje Tegija
September 21, 20177 yr Ima valjda fora da se racunaju umanjeni bodovi i iz prethodnog ciklusa a ne samo tekuceg, i zbog tih godina onda imamo manje od Spanaca
September 22, 20177 yr Pa tako smo i mi godinama bili br. 1, 2, 3 na toj listi i ako smo redovno ispadali u prvim/drugim fazama prvenstava...plus se tu računaju i omladinski turniri
September 22, 20177 yr ja video sinoc bogdana u kafani. vato se sa nekom ribom. ja sam seo sto je blize bilo moguce i celo vece buljio u njega.