Miralem Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Sta je razlog kod Tea?ista povreda ko jokiceva i smrdibobijeva prosli put. mene samo cudi da se bogdan jos nije povredio.
Musky Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 (edited) ista povreda ko jokiceva i smrdibobijeva prosli put. mene samo cudi da se bogdan jos nije povredio. ispustio si vickast nadimak i za jokića... a toliko iskustva iza tebe... Edited August 20, 2017 by Musky
ducca Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Ocigledno se ovo ocekivalo cim je onoliko puta probano da Bogdan igra pleja Ovo. A tu je i Jović tako da nema problema
bradilko Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 -1 najace da je nba kriv igor rakočević kaže da jeste.kao nije fit i insistirali su klipersi da ne igra
Fakundo Sava Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 E sada može da se opustimo i gledamo Evropsko ko ljudi , bez cimanja
ToniAdams Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 igor rakočević kaže da jeste.kao nije fit i insistirali su klipersi da ne igra sere rakoc, samo i jedino na igracu je da li ce da igra. moze ko hoce sta hoce da insistira, na njemu je. sto bi rekli, da igra neko je teo, a neko je teo.
goofs Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Ako ovo prvenstvo nije kvalifikaciono ni za sta, onda ovo i nije toliko tragicno. Taman da se vidi kako ovi nasi izgledaju bez njega. Meni jeste tragicno jer je ovo prvenstvo gde smo konacno mogli da napadnemo zlato, a zlato nismo videli 15 godina.
freakns Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Bogdan ce morati da odigra prvenstvo zivota ako hocemo medalju... nista, koga nema bez njega se mora. idemo dalje.
Miralem Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 sere rakoc, samo i jedino na igracu je da li ce da igra. moze ko hoce sta hoce da insistira, na njemu je. sto bi rekli, da igra neko je teo, a neko je teo. ne seri. jer ne vidis patern, svako se povredi pred prvu nba sezonu? javno trtljaju kako je odluka na igracu, a tajno ga pritisnu da ne igra.
ToniAdams Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 debilu debeli naravno da vidim, sto samo znaci da su ti tvoji idoli jajare.
Miralem Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Ako ovo prvenstvo nije kvalifikaciono ni za sta, onda ovo i nije toliko tragicno. Taman da se vidi kako ovi nasi izgledaju bez njega.e da, to sam oduvek hteo da vidim- kako nasi igraju bez tea, bjelice, raduljice, jokica, etc. ovo je bas leglo, oh kakva sreca.
MiddleClass Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Naravno da je patern isti, ali ne zato sto klubovi pritiskaju no sto igraci imaju kefalo i nisu ludi, a da se ne posvete novom klubu.
Musky Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 (edited) braća Gasol, Bogdanovići, Bobi i Porcingis objasnili čija je zadnja... Miraleme, urekneš li Bogdana ... dolaziće ti u košmare Aco Lukas da te povlači za nožne palce. Edited August 20, 2017 by Musky
Recommended Posts