1 hour ago1 hr 53 minutes ago, Milošica said:Koliko je zahvalan Lukić. Očigledno je da neće biti superstar, ali ako mentalno i fizički ne bude problema, nema šanse da ne uspe.Po cemu je ocigledno ??? Dobar atleta, jak sa loptom u rukama za igraca od preko dva metra, solidan suter itd. Prica se da je njegov mladji brat talentovaniji od njega Edited 1 hour ago1 hr by Micko8
1 hour ago1 hr Koliko vidim i oni imaju par igrača kojima su očevi bili NBA igrači (Boumtje-Boumtje, Eric Dampier)
54 minutes ago54 min Uspeo da iskopam neki stream za 4/4. Kakav los pocetak i one odluke sudija, ali srećom i momci, a i sudije su se konsolidovali u nastavku. Sve ste rekli za Kustu i Lukića, ja bih pohvalio i Simjanovskog. Mozda nema neke ekstra kvalitete kojima odskače, ali ovo sto videh je dobar pregled igre, pravovremena dodavanja, dao i trojku kada se lomilo, lopta je sigurna kod njega, deluje hladnokrvno kada je u kadru.Preko puta Kutluay bas bas dobar, on već sada odskače i igra kao da iza sebe ima dosta sezona košarke.
35 minutes ago35 min 5 hours ago, johan nagel said:Па јес негде ненормално да клинци тих година зарађују толике паре. Мислим треба остати нормалан и сто посто фокусиран на кошарку кад одједном имаш шта год пожелиш а ниси још формирана личност. На крају крајева и многим формираним су паре знале да ударе у главу очас посла.Но бар ће (ако је нормалан и он и породица) да се обезбеди само на основу талента, чак и ако му каријера не крене очекиваним путем евентуално.Ja sam radio u HF kada smo likvidirali KKHF nakon što su Nemci u potpunosti preuzeli upravljanje kompanijom i rešili da zatvore tu rupu bez dna (neka 2011/2012 godina) i vrate klub opštini. Tu je u tom trenutku bilo puno (tada) mladih košarkaša koji su igrali za KKHF (sećam se Dangubića, ostala imena su mi izvetrela) i koje je trebalo nekako udomiti, jer Nemci to nisu hteli da više finansiraju. Tu se pojavio ko drugi, nego glavom i bradom Miško, pa je moja malenkost imala tu čast da učestvuje na sastanku oko dogovora radi preuzimanja cele te grupe igrača.Elem, ono čega se i dan danas sećam je kada nam je Miško u lice rekao da smo ludi zbog toga što tim klincima plaćamo tolike pare (bilo je između 3 i 5k evra mesečno), jer će onda prestati da razmišljaju o košarci i početi da razmišljaju o tome šta da rade sa tim parama, tj. kako da impresioniraju drugare ili neku devojčicu poklonima ili da kupe neki besni auto, pa će i razvoj brzo početi da im stagnira i propustiće priliku da se razviju kako treba i zaista uzmu neku ozbiljnu lovu nego taj (uslovno rečeno) kikiriki koju su ti dobijali. Takođe nam je rekao da će oni kod njega imati obezbeđen stan, hranu i džeparac od par stotina evra mesečno, i da će im jedini zadatak biti da razmišljaju o košarci i da dolaze redovno na treninge i utakmice.Naravno da nisam ni tada, a ni sada mislio da Miško to radi zato što je benevolentni altruista, ali ni tada, ali ni sada ne mislim da je to što je pričao bila potpuna glupost.