53 minutes ago53 min Lepo je živeti u vreme ovih momaka i svedočiti svim ovim njihovim uspesima tokom godina.Bili su na dnu kada se ono dešavalo, ali svi su se zajedno uzdigli
43 minutes ago43 min ala gazimo litvance. klinci kidaju.kusturica, gledam ga prvi put. gazi. sve ima. kako se samo stustio u dvokorak pre minut 2
40 minutes ago40 min Nakon malo lošije treće četvrtine, kad su dozvolili Litvancima da se vrate u meč, fenomenalna četvrta (35:11). Svaka čast klincima. Sad na Turke domaćine (sa Kutluayem juniorom) ili na Francuze (sa Solimanom). Ko god pobedi, ima razloga da strepi u polufinalu. Kusturica je megatalenat, ali i ostali su bili danas odlčni.
38 minutes ago38 min 2 minutes ago, bradilko said:ala gazimo litvance.klinci kidaju.kusturica, gledam ga prvi put. gazi. sve ima. kako se samo stustio u dvokorak pre minut 2Plus taj pobednički karakter, veliki potencijal.
35 minutes ago35 min 5 minutes ago, bradilko said:kusturica, gledam ga prvi put. gazi. sve ima. kako se samo stustio u dvokorak pre minut 2što je najveća fora, većinu stvari koje radi, mislim da može komotno da prenese na seniorsku košarku.sad vidim da je lazar miličić darkeljin sin, kao da sam morao da proveravam nakon što sam mu video facu nakon sudijske nepravde.potpuni nepo krew: kustin nećak, miličićev sin, dete nemanje & mirka bjelice, unuk vladana i marije lukić
34 minutes ago34 min 5 minutes ago, MeanM@ said:Jel ovo klinci, ova generacija, stalno ovako?Zrelo da budemo svecki prvaci?uzimali su neka zlata večjel odma sutra semis @Milošica
20 minutes ago20 min 14 minutes ago, uini said:sad vidim da je lazar miličić darkeljin sin, kao da sam morao da proveravam nakon što sam mu video facu nakon sudijske nepravde.potpuni nepo krew: kustin nećak, miličićev sin, dete nemanje & mirka bjelice, unuk vladana i marije lukićTu je i sin ove Pavlović koja je govorila na studentskom skupu u Kraljevu.Sutra semis sa Turcima, Kutulaj junior zver.