53 minutes ago53 min 2 hours ago, Milošica said:Tu je i sin ove Pavlović koja je govorila na studentskom skupu u Kraljevu.Ovaj momak? Citao sam da je to sin Saše Pavlovića. Edited 47 minutes ago47 min by Segundo
45 minutes ago45 min meni lici na pavlovica, ima malo to dzankomansko oko ocijudok je Miliča pljunuti Miliča
44 minutes ago44 min 5 minutes ago, Segundo said:Ovaj momak? Citao sam da je to sin Saše Pablovića.SportOČEVIM STOPAMA: Saša Pavlović sa sinom proslavio titulu Š...Saša Pavlović - Prelepo veče za orliće!U pravu si. Edited 44 minutes ago44 min by Moonwalker
32 minutes ago32 min 20 minutes ago, Segundo said:Ovaj momak? Citao sam da je to sin Saše Pavlovića.Jeste, ali ja pričam o Jeleni.
25 minutes ago25 min 4 minutes ago, Milošica said:Jeste, ali ja pričam o Jeleni.Ništa ne kapiram. Jel imamo dva Pavlovića? Ili je jedan u pitanju, Saša mu je tata, Jelena mama? Ne verujem u ovu drugu opciju sada kada sam izguglao kako izgleda dotična 😆
20 minutes ago20 min 32 minutes ago, uini said:obe ekipe su baš fizikal, tu ih nećemo dobiti nego na skill. turci su malko povoljniji jer nemaju previše napadačkih opcija ali su domaćini, so theres that.Prosle godine smo turke slomili u svakom pogledu. Sada su domacini plus ovaj Karatusu je dosta napredovao. Ako budemo imali fer sudjenje imamo veliku sansu za prolaz u finale.
17 minutes ago17 min 15 minutes ago, spaceploitator said:Sveli Solimana na samo 9p . Videcemo da l ce moci i Kustu15 minutes ago, spaceploitator said:Sveli Solimana na samo 9p . Videcemo da l ce moci i KustuSoliman je dosta precenjen igrac, skraceni centar sa limitiranim skill setom. Imali su ovo francuzi ali su se previse opustili na dva i po minuta do kraja utakmice misleci da je sve gotovo. Edited 16 minutes ago16 min by Micko8
15 minutes ago15 min 3 minutes ago, Micko8 said: Ako budemo imali fer sudjenje imamo veliku sansu za prolaz u finale.zasto bi imali fer sudjenje. dobar je kutlaj ali emir jr je najbolji pleja na terenu, neka demantuje jokaru.