57 minutes ago57 min Mozda sam ostrascen, ali i ja sam jedan od onih kojima je Nvora bolji od Lebrona
55 minutes ago55 min 9 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:Nisu ljubomorni nego su bumeri, pogledaj samo sta izjavljuju americki bumeri. To je normalno, ti imas ljude koji mrtvi ozbiljni izjavljuju da je jordan bolji igrac od lebrona i mi to moramo da trpimo.Ruku na srce, Danilović je potpuno promenio narativ oko Jokića. Edited 54 minutes ago54 min by Milošica
29 minutes ago29 min 25 minutes ago, Milošica said:Ruku na srce, Danilović je potpuno promenio narativ oko Jokića.Sad priča da Novak ne bi mogao da igra dubl sa Olgom.
26 minutes ago26 min 3 minutes ago, kralj said:Sad priča da Novak ne bi mogao da igra dubl sa Olgom.On živi sa oblacima mala
23 minutes ago23 min Па јес негде ненормално да клинци тих година зарађују толике паре. Мислим треба остати нормалан и сто посто фокусиран на кошарку кад одједном имаш шта год пожелиш а ниси још формирана личност. На крају крајева и многим формираним су паре знале да ударе у главу очас посла.Но бар ће (ако је нормалан и он и породица) да се обезбеди само на основу талента, чак и ако му каријера не крене очекиваним путем евентуално.