Filozof manijak Posted May 1 Posted May 1 29 minutes ago, kralj said: Ima ko da zameni i Jokića, ali odsustvo Kaline je ozbiljan hendikep. Ovo je onako, baš malo više navijački biassed izjava. Mi smo bez obojice uzeli srebro na poslednjem SP. Pri tome se i poslednji nastup Kalinića za reprezentaciju neslavni završio, nemojmo od njega praviti mitsko biće. Čovek se sam odjavio. 2 1
spaceploitator Posted May 1 Posted May 1 nidje veze. kalina je savrseni lepak igrac, nemamo nijednog drugog igraca koji toliko doprinosi bez lopte. na stranu sto je idealan saigrac jokicu 9
kralj Posted May 1 Posted May 1 25 minutes ago, Filozof manijak said: Ovo je onako, baš malo više navijački biassed izjava. Mi smo bez obojice uzeli srebro na poslednjem SP. Pri tome se i poslednji nastup Kalinića za reprezentaciju neslavni završio, nemojmo od njega praviti mitsko biće. Čovek se sam odjavio. Nije mitsko biće, već kako sam napisao veliki hendikep. 2
Mindaugas Žukauskas Posted May 1 Posted May 1 3 hours ago, Filozof manijak said: @Mindaugas Žukauskas Kao, bio bi drugaciji scenario sa Kalinićem u ekipi? Ne znam za scenario, ali bolju 3ku nemamo. Plus je to lik koji će zakucati preko Sabonisa Durenta i podići moral ekipe, a takvih nemamo u izobilju. Možda Aleksa, ali pod uslovom da dohvati obruč. 2
Ratamahatta Posted May 1 Posted May 1 (edited) Videli ste sinoc kako nume napad da igra, igra 25 za title-contendera u plejofu s 33 godine. U Feneru je bio jos bolji nego sto je danas. I tamo je glue guy Izvuko im je tekmu s onim skokom u napadu u 4/4 + je dao tricu da zaustavi Olimpijakos da ne odu na 10 razlike Omiljeni repstativac, jbg. Steta. I ja vise volim da sedim i drkam u pomrcini nego da trcim na +40. Mozda ga jebu i povrede neke, ko zna, mozda nije samo Kocobo Hvala lepo i svaka cast, od Vojvodine do Fenerbahcea za 2 godine tesko da ce neko opet stici Paspalj i Savic su isto batalili s tipa 30, Savic je igrao klupsku kosarku na visokom nivou jos bar 5 godina posle naci penzije. Peja je batalio s 25-6 Edited May 1 by Ratamahatta 6 1
Milošica Posted May 1 Posted May 1 Da malo mračim, očekujem otkaze i Vase i Lučića a da sa Milutinovim bude prijateljskih razgovora gde će se videti šta i kako. Topića ne verujem da će pustiti. Jović, Aleksa Bogdan, Gudurić, Đurišić Vanja, Poku, Dobrić Jović, Petrušev Jokić, Milutinov/Mitrović Ako ništa, ima dosta polivalentnih igrača koje sam samo inicijalno stavio na određenu poziciju.
Lancia Posted May 1 Posted May 1 7 minutes ago, Milošica said: Da malo mračim, očekujem otkaze i Vase i Lučića a da sa Milutinovim bude prijateljskih razgovora gde će se videti šta i kako. Topića ne verujem da će pustiti. Jović, Aleksa Bogdan, Gudurić, Đurišić Vanja, Poku, Dobrić Jović, Petrušev Jokić, Milutinov/Mitrović Ako ništa, ima dosta polivalentnih igrača koje sam samo inicijalno stavio na određenu poziciju. A sto otkazi Micica i Lucica?¿ Sad kad je otkazao Kalina, mora da ima mesto za Tristana.
Milošica Posted May 1 Posted May 1 2 minutes ago, Lancia said: Sad kad je otkazao Kalina, mora da ima mesto za Tristana. Pre pomenute četvorke na 4 i 5 ne vidim Tristana, a od tih debitanata pre vidim Pokua.
Lancia Posted May 1 Posted May 1 1 minute ago, Milošica said: Pre pomenute četvorke na 4 i 5 ne vidim Tristana, a od tih debitanata pre vidim Pokua. Ma kakav crni Pokusevski, Tristan je izmislio basket za njega. 1
Jimmy Kowalski Posted May 1 Posted May 1 1 minute ago, Lancia said: Ma kakav crni Pokusevski, Tristan je izmislio basket za njega. Ne preteruj. 2
Ratamahatta Posted May 1 Posted May 1 (edited) Repstacija koja je tukla Francusku i Litvu - finaliste EP 2013 Kalina iz Vose, Nemanja Krstic i Vasa iz Mege, Andjusic, Rasko Katic, Djordje Gagic, Vladimir Stimac I prva petorka: Pefi, Nedara iz Lijetuvasa, Bogdan iz Partizana, Bdzelika iz Taukeramike i pravi Krstic To sedmo mesto s ovim timom je jedan od najvecih uspeha srpske kosarke Dudo je fantasticno smenio generaciju na tom prvenstvu Edited May 1 by Ratamahatta 5
warp Posted May 1 Posted May 1 51 minutes ago, Milošica said: Da malo mračim, očekujem otkaze i Vase i Lučića a da sa Milutinovim bude prijateljskih razgovora gde će se videti šta i kako. Topića ne verujem da će pustiti. Jović, Aleksa Bogdan, Gudurić, Đurišić Vanja, Poku, Dobrić Jović, Petrušev Jokić, Milutinov/Mitrović Ako ništa, ima dosta polivalentnih igrača koje sam samo inicijalno stavio na određenu poziciju. Trifa pre Đurišića
Recommended Posts