Jump to content

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

29 minutes ago, kralj said:

Ima ko da zameni i Jokića, ali odsustvo Kaline je ozbiljan hendikep.

Ovo je onako, baš malo više navijački biassed izjava.

Mi smo bez obojice uzeli srebro na poslednjem SP.

Pri tome se i poslednji nastup Kalinića za reprezentaciju neslavni završio, nemojmo od njega praviti mitsko biće.

Čovek se sam odjavio.

nidje veze. kalina je savrseni lepak igrac, nemamo nijednog drugog igraca koji toliko doprinosi bez lopte. na stranu sto je idealan saigrac jokicu

25 minutes ago, Filozof manijak said:

Ovo je onako, baš malo više navijački biassed izjava.

Mi smo bez obojice uzeli srebro na poslednjem SP.

Pri tome se i poslednji nastup Kalinića za reprezentaciju neslavni završio, nemojmo od njega praviti mitsko biće.

Čovek se sam odjavio.

Nije mitsko biće, već kako sam napisao veliki hendikep.

3 hours ago, Filozof manijak said:

@Mindaugas Žukauskas

Kao, bio bi drugaciji scenario sa Kalinićem u ekipi? :D

Ne znam za scenario, ali bolju 3ku nemamo. Plus je to lik koji će zakucati preko Sabonisa Durenta i podići moral ekipe, a takvih nemamo u izobilju. Možda Aleksa, ali pod uslovom da dohvati obruč.

Videli ste sinoc kako nume napad da igra, igra 25 za title-contendera u plejofu s 33 godine. U Feneru je bio jos bolji nego sto je danas. I tamo je glue guy

Izvuko im je tekmu s onim skokom u napadu u 4/4 + je dao tricu da zaustavi Olimpijakos da ne odu na 10 razlike

Omiljeni repstativac, jbg. Steta. I ja vise volim da sedim i drkam u pomrcini nego da trcim na +40. Mozda ga jebu i povrede neke, ko zna, mozda nije samo Kocobo

Hvala lepo i svaka cast, od Vojvodine do Fenerbahcea za 2 godine tesko da ce neko opet stici

Paspalj i Savic su isto batalili s tipa 30, Savic je igrao klupsku kosarku na visokom nivou jos bar 5 godina posle naci penzije. Peja je batalio s 25-6

Edited by Ratamahatta

Da malo mračim, očekujem otkaze i Vase i Lučića a da sa Milutinovim bude prijateljskih razgovora gde će se videti šta i kako. Topića ne verujem da će pustiti.

Jović, Aleksa

Bogdan, Gudurić, Đurišić

Vanja, Poku, Dobrić

Jović, Petrušev

Jokić, Milutinov/Mitrović

Ako ništa, ima dosta polivalentnih igrača koje sam samo inicijalno stavio na određenu poziciju.

7 minutes ago, Milošica said:

Da malo mračim, očekujem otkaze i Vase i Lučića a da sa Milutinovim bude prijateljskih razgovora gde će se videti šta i kako. Topića ne verujem da će pustiti.

Jović, Aleksa

Bogdan, Gudurić, Đurišić

Vanja, Poku, Dobrić

Jović, Petrušev

Ako ništa, ima dosta polivalentnih igrača koje sam samo inicijalno stavio na određenu poziciju.

A sto otkazi Micica i Lucica?¿ Sad kad je otkazao Kalina, mora da ima mesto za Tristana.

2 minutes ago, Lancia said:

Sad kad je otkazao Kalina, mora da ima mesto za Tristana.

Pre pomenute četvorke na 4 i 5 ne vidim Tristana, a od tih debitanata pre vidim Pokua.

1 minute ago, Milošica said:

Pre pomenute četvorke na 4 i 5 ne vidim Tristana, a od tih debitanata pre vidim Pokua.

Ma kakav crni Pokusevski, Tristan je izmislio basket za njega.

Dangubic 

1 minute ago, Lancia said:

Ma kakav crni Pokusevski, Tristan je izmislio basket za njega.

Ne preteruj.

Just now, Jimmy Kowalski said:

Ne preteruj.

MMW :)

Repstacija koja je tukla Francusku i Litvu - finaliste EP 2013

Kalina iz Vose, Nemanja Krstic i Vasa iz Mege, Andjusic, Rasko Katic, Djordje Gagic, Vladimir Stimac

I prva petorka: Pefi, Nedara iz Lijetuvasa, Bogdan iz Partizana, Bdzelika iz Taukeramike i pravi Krstic

To sedmo mesto s ovim timom je jedan od najvecih uspeha srpske kosarke 

Dudo je fantasticno smenio generaciju na tom prvenstvu

Edited by Ratamahatta

51 minutes ago, Milošica said:

Jović, Aleksa

Bogdan, Gudurić, Đurišić

Vanja, Poku, Dobrić

Jović, Petrušev

Trifa pre Đurišića :fantom:

8 minutes ago, warp said:

Trifa pre Đurišića :fantom:

Mario Nakić :fantom: