April 19, 20241 yr Just now, uini said: dosadašnji uvid u upise ovde mi govori da uvek treba sve naglasiti, pogotovo očigledno. Nemoj da te obeshrabri nekoliko nikova. Samo su glasni, nisu većina.
April 19, 20241 yr 11 minutes ago, Milošica said: Ne znam koja je poenta prvog pasusa kad je to valjda svima jasno(ili skoro svima), ali da - Poku begins. Ja bih da ga ne zovemo jer obara prosek lepote za 800%
April 19, 20241 yr 3 hours ago, Filozof manijak said: neznanja iz matematike Ti sa srpskim ne stojiš ništa bolje.
April 19, 20241 yr Ne gledam NBA pa ne znam, je l' stvarno tako dobar Poku da je wtf ako ne bude u 12? Meni smesno Poku, kao neki poor man's Goku
April 19, 20241 yr Micic Jovic Bogdanovic Guduric Marinkovic Dobric Lucic Petrusev Jovic Poku Jokic Milutinov Ostaje otvoreno oko Kaline da li on hoce ili ne, i ako je i on siguran onda Poku ispada.
April 19, 20241 yr Ja bi pre poveo Tristaca na OI nego Pokusevskog. Tristac barem ume da ubode po neku trojku. Pokusevski je neverovatan u svojim promasajima, koliko sam strasnih air ball-ova video od njega. Ali eto neka ih sve pozove pa koji se igrac najbolje pokaze na pipremama neka ga vodi. Edited April 19, 20241 yr by Micko8
April 19, 20241 yr Kud Aleksu da zaboravim majku mu. Ali dobro, on upada umesto Ognjena, to ne utice na visoke..