Micko8 Posted April 18 Posted April 18 Sta mislite o ovoj startnoj petorci reprezentacije Nikola Topic,Nikola Djursic,Nikola Kalinic ,Nikola Jovic i Nikola Jokic
Hele Posted April 18 Posted April 18 Ovako prasetu radikalskom treba otici sa kamerama i dresom pa nek odbije ako ga nije sramota 2 2
kralj Posted April 18 Posted April 18 Ih, pa igralo je prase više za reprezentaciju od većine ovih na snimku. Igrao i kvalifikacije. 1 2
uini Posted April 18 Posted April 18 najjači je čavo ledeni; najpre ne konta šta je tema, onda skapira al je u fazonu i to će proći, pa kad krenu da mu nabrajaju kako će biti sa coach lou-om kroz jun i jul..čavo računa u sebi i kao, that's eit, im out.
uini Posted April 18 Posted April 18 1 minute ago, kralj said: Ih, pa igralo je prase više za reprezentaciju od većine ovih na snimku. Igrao i kvalifikacije. već vidim jokića kako na splavarenju naručuje tjunu moje selo lepše od pariza 1
mackenzie Posted April 18 Posted April 18 1 hour ago, Hele said: Ovako prasetu radikalskom treba otici sa kamerama i dresom pa nek odbije ako ga nije sramota prvo dresovi pa onda na prvi krug injekcija, do olimpijskih igara taman utovljeni kao sarancici maleni shotout za KD-a, jedini mi od svih izgleda kao prava ljudekara, ima harizmu covjeka iz naroda koji ima stand sa svercovanim sporetima na Loncarima, prespreman za popit pivo ispred prodavnice 4
mackenzie Posted April 18 Posted April 18 Stavljam kuću da će Debeli da igra za reprezentaciju kvota 1,07 1 1
Heaviside Posted April 18 Posted April 18 37 minutes ago, mackenzie said: Stavljam kuću da će Debeli da igra za reprezentaciju kvota 1,07 Zašto to misliš?
kralj Posted April 18 Posted April 18 I ja sam ubeđen da će da igra. Prethodna Olimpijada je bila posle Kovid sezone, odigrao je brdo utakmica bez jednu da je propustio, a pritom nije mogao da sprovodi uobičajnu trening proceduru. Prilično sam siguran da ni Bogdan ne bi igrao u Tokiju da smo se plasirali. 1 1
mackenzie Posted April 18 Posted April 18 1 hour ago, Heaviside said: Zašto to misliš? Imam neki filing
mackenzie Posted April 18 Posted April 18 Hvala ne treba Spoiler Pokuševski potvrdio dobre vesti za Pešića i Orlove: "Želim da igram za Srbiju"
Recommended Posts