April 15, 20241 yr Pravio sam one liste od 25 nasih najboljih igraca u tom trenutku, po 5 na svakoj poziciji. Otpadanjem Nedovica, ko bi vam bio u top 5 na poziciji 2, pored Bogdanovica, Marinkovica, Gudurica i Djurisica? Andjusic, Momirov, Aranitovic...? Edited April 15, 20241 yr by Hele
April 15, 20241 yr Stefan Miljenović je neki kombo, mada se u odsustvu Topića više prebacio na pleja. Bolji je od sve trojice, pa bih ga možda malo i na "silu" stavio na dva.
April 15, 20241 yr Miljenovic ima kanadsko drzavljanstvo. Mislim da bi ga Pesic pozvao u onim kvalifikacionim prozorima da moze da nastupa za nas.
April 15, 20241 yr Rekao mu je Tarlać da to uradi, ali Kari se zajebao pa je pozvao Nenada. Ovaj kao: "kouč, cenim vas ali ne morate da me zezate". Na tome je ostalo. Edited April 15, 20241 yr by Milošica
April 15, 20241 yr 5 hours ago, Hele said: Pravio sam one liste od 25 nasih najboljih igraca u tom trenutku, po 5 na svakoj poziciji. Otpadanjem Nedovica, ko bi vam bio u top 5 na poziciji 2, pored Bogdanovica, Marinkovica, Gudurica i Djurisica? Andjusic, Momirov, Aranitovic...?
April 16, 20241 yr lilly se nije proslavio onomad. sutirao je neke 8 metara trice do iznemoglosti i nervirao se sto ne ulaze. bolje im je ovo, da jrue i haliburton igraju lockdown defanzivu na perimetru a booker, durant, tatum, ant sutiraju
April 16, 20241 yr Zezao sam se, aman mogu Đola Gagića da ubace u ovaj sistem i puste ga 20 minuta da igra, opet će pobeđivati