Hele Posted March 26 Posted March 26 Nedovic se oprostio od repstacije. Toliko bitna vest da je niko nije ni prokomentarisao 🤣 1 3
Micko8 Posted March 26 Posted March 26 30 minutes ago, Hele said: Nedovic se oprostio od repstacije. Toliko bitna vest da je niko nije ni prokomentarisao 🤣 Oprostio ga Pesic prosle godine.
Hele Posted March 26 Posted March 26 Lako je vama, koga je sad da stavim na mojoj listi na petu poziciji najboljih bekova? Andjusica 🤦♂️
SaZakasnjenjem Posted March 27 Posted March 27 1 hour ago, Micko8 said: Oprostio ga Pesic prosle godine. Pre toga je on odjavio Svetislava pred ključne duele u kvalifikacijama. 1
*edited by mod Posted March 27 Posted March 27 2 minutes ago, SaZakasnjenjem said: Pre toga je on odjavio Svetislava pred ključne duele u kvalifikacijama. Takoreći oprostio se Neda saZakasnjenjem Nikakvo iznenađenje,nije kao da je iko očekivao da ćemo ga gledati na OI
Valk Posted March 27 Posted March 27 Pa zato se on brže-bolje sam oprašta pre nego što krene javnost da pravi spisak postoji za Pariz i pokaže se da je višak tj da ga Pešić opet neće. Sujeta. S druge strane imamo Smajlija koji kaže od stranih država voleo bi da otputuje u Pariz 2 2 2
uini Posted March 27 Posted March 27 6 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ide smajli ko kuća ako ga zdravlje posluži sta znam ja bih u idealnom scenariju najvise voleo da na PF idu jovic-poku [w/a pinch of kalinari], pa da izmedju ostalog mozemo da imamo i nekih 5mins u kojima npr italijanima predstavimo sta je smallball visokih & pokretljivih ljudi, gde se jedan od njih spusta na C, dok jokic i milutinov pricaju glupe viceve na klupi. kari pesic celu svoju karijeru ceni istinski versatility a to nije smailaga moze biti pretnja za tri, nego recimo ovo, kao nas odgovor na pokretljive prangijato posadeprotivnika. pg micic-avramovic-jovic sg bogdan-vanja sf kalinic-gudura pf jovic-poku c jokic-milutinov to mi je idealnih 11 [12i mogu i ja da budem], ne samo po individualnom kvalitetu, nego po medjusobnoj kompatibilnosti. druga je stvar sto sam odavno prestao da verujem u taj sci-fi u kojem na neko takmicenje odlazimo u najjacem sastavu. 1
Hele Posted March 27 Posted March 27 Micic Avramovic Topic Bogdanovic Guduric Marinkovic Kalinic Lucic Jovic Petrusev Jokic Milutinov
Ratamahatta Posted March 27 Posted March 27 Topic ce ici samo ako podivlja u ova dva meseca sto slede, Lucic i Kalenic ili/ili, znaci Kalenic, nekako mi nisu fit njih dvojica istovremeno u timu Deda kurton od sezone za sad, ali to je Deda, mozda bude MVP 2 sledeca natjecanja i zadovolji™ selektora pa ode na turnir, Dobric stalno povredjen, Jovica nisam pratio, ali deluje da je ok sa zdravljem, a on je vec skoro deceniju odlican i zahvalan igrac kad je ok sa zdravljem, Smajli se raspo, Trifa i Jaramaz su solidni zadnji vezni Toliko sam navikao na sklj™ osakacene repstativne timove da mi ovaj navedeni izgleda pretrpano i disfunkcionalno Ne postoji tim na ovom turniru koji nece sipati 40 poena kad istovremeno na parketu desetak minuta budu Vasa i Gudura, njima obojici treba defanzivni staratelj, a dok njima nad glavama bdi staratelj, Bogdan mora da odmara Marinkovic je ispo bolji igrac nego sto sam mislio da ce Bicemo cetvrti i Jokic ce biti kriv sto je doso
Valk Posted March 27 Posted March 27 Obično cenim tvoje baksuzovanje, Plajvi, ali ako stvarno jinxuješ repku - naći ću te i ubiti. 4
booyaka Posted March 27 Posted March 27 21 minutes ago, Valkyrie said: Obično cenim tvoje baksuzovanje, Plajvi, ali ako stvarno jinxuješ repku - naći ću te i ubiti. 1 1
Hele Posted March 27 Posted March 27 Ici ce tri pleja i dva centra sigurno i Bogdan. Micic, Topic, Avramovic i S.Jovic su verujem zeljni da igraju, a valjda ce nas sreca ispostovati da ce trojica od te cetvorice biti zdrava. Na centru ocekujemo Jokica i Milutinova, a ako govedo odbije, jbg menjace ga Plavsic, Ristic... ali svakako neki klasican centar. Dakle, idu: Micic, Avramovic, S.Jovic (Topic) Bogdanovic ____ ____ ____ Milutinov, Jokic (Ristic, Plavsic, Mitrovic...) Ostaje nam 6 praznih mesta, videcemo ko ce se odazvati i koje su Pesiceve zamisli. Tih sesta ce popunjavati igraci koji igraju od pozicije 2 do pozicije 4/5. Mnogo njih su 2/3 i 3/4 pa su razne kombinacije moguce i sastavi se svakakvi mogu sklopiti. Za tih sest mesta tu su: Marinkovic, Guduric, Dobric, N.Jovic, Kalinic, Lucic, Petrusev i Pokusevski. To je 8 igraca u borbi za 6 mesta. Trebaju tri otkaza/povrede da se dese da bi tu Smajli upao i bio jedan od putnika za drzavu Pariz. Mada, cak i tom slucaju nije nemoguce da bi Pesic vodio Davidovca kao nekog ko mu je proveren. Daleko je Smajli od Pariza, morace verovatno leto u nekoj drugoj drzavi da provede. 1
kralj Posted March 27 Posted March 27 Ako ne bude povreda, verujem da će opet upitni biti samo Kalina i Jokić. Ako budu igrali, biće nekih irelevantnih dilema za mahače peškirom, ali nebitnim spram košarkaškog dela turnira. Neka ih bira u skladu sa minulim odnosom i Muta Nikolić koeficijentom. 1
Recommended Posts