Eleniko Posted March 22 Posted March 22 gledam kako se ložite i jedva čekam da se zli gli pojavi na temi sa duhom i energijom sa nagets teme. to nam hvali. šta sa pantersom, oće li igrati. mislim da nam jedan takav moćni bojan klačar jako nedostaje. 1 2
Filozof manijak Posted March 22 Posted March 22 mene više zanima da li će nakon sinoćnje katastrofe u fuzbalu, naš selektor vrlo Pikseto pozvati Kangu u momčad? 1
uini Posted March 22 Posted March 22 11 minutes ago, Eleniko said: gledam kako se ložite i jedva čekam da se zli gli pojavi na temi sa duhom i energijom sa nagets teme. to nam hvali. šta sa pantersom, oće li igrati. mislim da nam jedan takav moćni bojan klačar jako nedostaje. realno, treba dati državljanstvo aaronu gordonu i omanji posed u somboru, feat neka sirotinja da radi za njega u robovlasničkom odnosu. treba nam taj neki kalinari 4.0, pogotovo jer je originalni kalinari omatorio za ovo što gordon radi sa jokarom oko obruča 3
Eleniko Posted March 22 Posted March 22 kalinari je baš loš ove godine, vidi se da ga stiže krštenica još da krene da se povređuje i taman za kkcz na radost morona na tribinama 1
uini Posted March 22 Posted March 22 21 minutes ago, Eleniko said: kalinari je baš loš ove godine, vidi se da ga stiže krštenica još da krene da se povređuje i taman za kkcz na radost morona na tribinama baš loš a 5i u euroleague po net ratingu https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/vesti-euroleague/10-igraca-u-evroligi-koji-najpozitivnije-uticu-na-svoj-tim/ 2
Heaviside Posted March 22 Posted March 22 (edited) pa nije los, sto los? i dalje stize sve, na svakoj lopti je, a i u napadu je to skroz OK tj. vrlo pametno i pouzdano. top igrac i dalje. e brzi uini Edited March 22 by Heaviside 2
uini Posted March 22 Posted March 22 ma da, igra jako dobro, jedino što ne može više da leti oko obruča, već nekoliko sezona ima kako je batalio taj stil igre ali igra kalinari
Eleniko Posted March 22 Posted March 22 ovo istraživanje je kredibilno isto kao i ono u kome je kalinić najprljaviji igrač a ledeja nigde. no dobro, klik bejt 1 1
garmonbozia Posted March 22 Posted March 22 Dovoljno je pratiti igru Barse i videti kakav uticaj na igru ima Kalinić. Tako da se sve u pravu ovi što su pisali
uini Posted March 22 Posted March 22 24 minutes ago, Eleniko said: ovo istraživanje je kredibilno isto kao i ono u kome je kalinić najprljaviji igrač a ledeja nigde. no dobro, klik bejt net rating je u pitanju, nije nikakvo istrazivanje, niti subjektivno misljenje, kao taj primer koji navodis. 3
Eleniko Posted March 22 Posted March 22 drago mi je što će net rejtingom eksplodirati karijera stefana joviča 1
Recommended Posts