Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted (edited)
On 1.7.2022. at 14:06, Milošica said:

@pbg12345

Pomenuo je sinoc Srdjan da ce tada igrati i Larkin i NBA igraci.

Gledam juce rostere Slovenije i Hrvatske, unistili bi nas.

Pomenuo je da sada u ovom prozoru igraju Larkin i Šengun. Igraće sigurno i u sledećem ali tad bi i mi trebalo da budemo kompletni mada se tad ni ne sastajemo sa njima. Odlučivaće oni besmisleni prozori u novembru i februaru gde nećemo imati ni EL igrače. 

Nadam se da FIBA i dalje deli wild karte za kvalifikacije za OI

Sve što smo videli od ove ekipe ne uliva poverenje ni u šta. Letonce smo srećno dobili u BG, realno smo trebali da izgubimo. Izgubili smo od jebene Belgije, u Rigi ni nije bilo očekivano da ćemo dobiti, ja sam očekivao poraz. Ovo je teški kurac od ekipe. U rotaciji od 10 igrača imamo bar pola koji su presedeli sezonu maltene

Edited by theanswer
  • +1 1
  • Replies 28.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1217

• goofs

1015

• pbg12345

963

Posted
20 minutes ago, nahbar said:

Milutinov ima okruglo nula medalja sa seniorskom reprezentacijom. Izgleda mi da je malo i do njega. 28-a mu je.

jeste, a stime ima dve, verovatno znaci da je bolji igrac.

Posted
2 minutes ago, Joe D said:

jeste, a stime ima dve, verovatno znaci da je bolji igrac.

Fulas poentu. I Vesa Petrovic ima zlato sa EP 

Posted

a sta bi tacno bila poenta, kakve veze ima koliko medalja je osvojio sa bilo cime?

Posted

Ja mislim da je Milutinov igrao na svega dva reprezentativna takmičenja. Evropsko kada smo kidali celo prvenstvo pa izgubili od Litvanije u polufinalu i bili četvrti (2015?) poslednje svetsko sa četvoricom centara. Slabo se odaziva, ne zanima ga ga priča previše izgleda.

Posted

Ma sklon je povredama… najkrhkiji primicač od Deja naovamo

Posted (edited)

prosle godine je bio povredjen, pa je i povredjen dosao i trenirao sa ekipom. sad ga nema, nista mu ne fali. 2016. i 17. je odjavio saleta zdrav. ko zna sta je njemu u glavi. valjda ne treba objasnjavati da je za sve ostale opcije za rezervnog centra spejs satl. 

Edited by Joe D
Posted

Ma, da. Odličan igrač. Mnogo bolji od Petruševa i Bobija.

• +1 2
Posted

Sigurno je bio nadrkan što je duplo gori igrač od njega uvek imao više minuta i prostora

Posted (edited)

Neće igrati Avramović, Bjelica i MJK protiv Belgije. Povrede. 

Ovo na sve liči osim na ozbiljnu reprezentaciju. 

Edited by theanswer
Posted

Kaze Kari za Aleksu 'nismo sigurni da nije polomio ruku' :huh: jel' to bilo nesto sto ja nisam video?

Posted

Isto sam pomislio kad sam video vest. 

JK je očigledno nemalo stradao na utakmici, a Bjelica je i prvu odigrao kao sa upalom svakog mišića ma telu.

Ima li koga da uskoči u poslednji čas, jer ovo što imamo je dovoljno za 60-40 šanse protiv moćne Belgije? :huh:

Posted
2 hours ago, Profesionalac said:

Isto sam pomislio kad sam video vest. 

JK je očigledno nemalo stradao na utakmici, a Bjelica je i prvu odigrao kao sa upalom svakog mišića ma telu.

Ima li koga da uskoči u poslednji čas, jer ovo što imamo je dovoljno za 60-40 šanse protiv moćne Belgije? :huh:

Imamo Borišu.

Posted
3 minutes ago, fandorin said:

Imamo Borišu.

Jel to iz kategorije good ili bad news? :D

Posted

Мислим да то ни сам Пешић не зна :D