Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted

Piroćanca je pregazilo vreme. Mislim da je ovo loš potez.

• Replies 28.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

Kokosu je trebalo dati sansu kad bi lik to zeleo, ali on ne izgleda kao da zeli da se vraca, tim pre sto sad treba jos da vodi tim iz Dalasa, a ne Istanbula.

Kari je tatamata, kakvo crno vreme ga pregazilo, jedina stvar koja me potencijalno brine je sto je teske naravi, a izgleda da je postalo neophodno povladjivati reprezentativcima.

• +1 3
Posted

Baš je dobru furao Pešić nekad, ali nisam ni ja presrećan. Al ajde, čovek je legenda, možda je u stanju da kao Duda bude dobar i dalje. Nije se baš proslavio u Barsi.

Posted
1 minute ago, Heaviside said:

Nije se baš proslavio u Barsi.

Koliko vidim 2019. je proglašen za trenera godine u Španiji, možda ipak nije bio loš. 

• +1 1
Posted
5 minutes ago, goofs said:

Kokosu je trebalo dati sansu kad bi lik to zeleo, ali on ne izgleda kao da zeli da se vraca, tim pre sto sad treba jos da vodi tim iz Dalasa, a ne Istanbula.

Kari je tatamata, kakvo crno vreme ga pregazilo, jedina stvar koja me potencijalno brine je sto je teske naravi, a izgleda da je postalo neophodno povladjivati reprezentativcima.

jebote, ja sam promasio ovu vest, nisam imao pojma. vidim da ga je celavi zamenio.

onda ima smisla, mada kao asistent bi imao vecu mogucnost da radi za repku, kada bi hteo.

Posted
6 minutes ago, Tinman said:

Koliko vidim 2019. je proglašen za trenera godine u Španiji, možda ipak nije bio loš. 

Nisam znao da je dobio tu nagradu. Imao je dobru i skupu ekipu sa kojom je osvojio jedan kup bez plasmana na F4. Kratko se i zadržao. Ne kažem da je bio loš ali nije se ni proslavio. Legendarni trener, ne žalim ss što se vratio u reprezentaciju.

Posted

I ja sam malopre video, nadam se da će drugi mandat u reprezentaciji biti bolji od drugog mandata u CZ. 

Posted
9 minutes ago, Heaviside said:

Nisam znao da je dobio tu nagradu. Imao je dobru i skupu ekipu sa kojom je osvojio jedan kup bez plasmana na F4. Kratko se i zadržao. Ne kažem da je bio loš ali nije se ni proslavio. Legendarni trener, ne žalim ss što se vratio u reprezentaciju.

Kakvu god da je ekipu imao, ekipa se raspadala dok on nije došao. Uzeo dva kupa, igrao odlučujuću utakmicu za titutlu, imao 22-6 u EL pre obustave zbog kovida. 

• +1 3
Posted

Sezonu pre Pesica Barselona nije prismrdila top8 plasmanu. Dosao je na pola sledece kad je vec bilo kasno za bilo sta, godinu nakon toga izgubio majstoricu za plasman na final4, godinu nakon toga bio treci u prekinutoj kovid sezoni.

• +1 1
Posted

Pa lepo. Stara garda uskače kad treba. Stvarno smo zemlja košarke.

Posted

Gde Kari može da bude loš, šta pričate vi :lolol: to što neće biti mesta za neke™ je drugo, a i odstranice se oni sami kao sto smo videli.

• +1 9
Posted

Gde star. Tu je negde sa Saketijem, a on je Kokoškova rasturio na rastavne delove. Odlično je što je Pešić posle par godina loših nastupa.

Posted

Ja sam zadovoljan, sad svakako na klupi imamo nekoga ko može da nam donese medalju, ostaju samo te kadrovske sitnice :D

Posted

Trener sa autoritetom, a ne drugar koji igra basket posle treninga. Znace se red barem.

Bitno je i ko ce biti pomocnici, nadam se neko ko ce moci da preuzme reprezentaciju kad Pesic ode.

• +1 1