Ratamahatta Posted June 17, 2021 Posted June 17, 2021 4 hours ago, Filozof manijak said: Bilo bi vrh kada bi tako odjebao i upravu Denvera, došao u Sombor da tera sulke i igra za KK Trudbenik iz Kljajićeva. Tako da ne, on ne radi šta mu se radi svuda, nego samo tamo gde mu se može Pa negde ga 'rane 'lebom, negde ne.
Filozof manijak Posted June 17, 2021 Posted June 17, 2021 Ali onda nije toliko atipičan lik, kakvim ga smatraš
Nesh Posted June 17, 2021 Posted June 17, 2021 (edited) Reprezentacija na stranu, nek radi sta hoce, al drustvo za zastitu zivotinja treba da reaguje. Ima kilazu ko 3+ dzokeja, seo u dvokolicu, jadni konj ne zna sta ga je snaslo. Edited June 17, 2021 by Nesh 4 1
Heaviside Posted June 17, 2021 Posted June 17, 2021 I da radi stalno samo ono što mu se radi ne vidim zašto bi to bilo za neki rispekt. To loženje na odrasle osobe, kao kul tipove, koje zabole za sve pa odu na pecanje ako im se ide bez obzira šta se oko njih dešava je u istoj ravni kao i identifikacija sa srpskim MVPijevima i histerija i uvrede kada Jokara ispali. Kapiram da jedni sanjaju da su überkul baje koje ruše stereotipe (da se sportisti lože na Olimpijadu, o odvratnog li stereotipa), a drugi da su nacionalni heroji. Ni jedno ni drugo ne priliči zreloj osobi. U koja faca, lud je brate, boli ga kurac sve, radi ono što hoće. Tako sam ja razmišljao sa 12 godina. 5
Ratamahatta Posted June 17, 2021 Posted June 17, 2021 Pisao je vec neko, u narodu se svi ponasaju kao da im je on nesto duzan. Osim sto jbg, nije. Ustajao neko u 3 zajtra da ga gleda ili ne, on ce nastaviti da radi sto je radio i do sad. To ne stvara njemu dug da se drka 12 meseci godisnje ako mu se ne drka 12 meseci godisnje. 2
James Marshall Posted June 17, 2021 Posted June 17, 2021 Čova je upravo osvojio MVP titulu u NBA (jer je nezreli klinjo koji ne zna da poštuje svoje obaveze) i sad su naši navijači butthurt što ovaj neće da se drnda 2 mjeseca po Zlatiboru i po karantinima radi realno 5 utakmica na abortiranim OI, kao da je lik bilo šta dužan naciji ili saigračima. Neće, pa šta. Toliko talentovanih košarkaša u zemlji košarke, živjeće ovaj narod. 6
Milošica Posted June 17, 2021 Posted June 17, 2021 Mislim da je @Heaviside nezrelost pomenuo u kontekstu tog narativa o bolu u kurcu, a ne Jokića konkretno.
James Marshall Posted June 17, 2021 Posted June 17, 2021 Znam, referisao je na moj post na drugom topicu, da li je promašio namjerno moju poentu, ne znam, ali fora je da sam ja to napisao u kontekstu da je lik koji djeluje da ga mrzi da živi se posrao po stereotipima da najbolji igrači moraju da žive i misle košarku 24/7, da su laserski fokusirani, da su spremni da ubiju saigrača od batina ako proda loptu itd. Nego lik koji je upravo završio najbolju sezonu od svih igrača sa ex-yu u istoriji djeluje da ga za tu istu košarku boli đoka i da je jedva čekao da drnda sulke. Čuj nezrelost, kako može nezreo čovjek da izgura onakvu sezonu i fizički i mentalno @Milošica 1
Filozof manijak Posted June 17, 2021 Posted June 17, 2021 (edited) 16 minutes ago, James Marshall said: Čova je upravo osvojio MVP titulu u NBA (jer je nezreli klinjo koji ne zna da poštuje svoje obaveze) i sad su naši navijači butthurt što ovaj neće da se drnda 2 mjeseca po Zlatiboru i po karantinima radi realno 5 utakmica na abortiranim OI, kao da je lik bilo šta dužan naciji ili saigračima. Neće, pa šta. Toliko talentovanih košarkaša u zemlji košarke, živjeće ovaj narod. Ne možeš kriviti navijače što imaju butthurt, ljudi prosto žele da se reprezentacija pojavi na OI u punom i najjačem sastavu, a ove godine imamo mvp-a evrolige i nba. Još su obojica zdravi i pravi, u naponu snage i igračkih godina. Odnos navijača je kao kad muškarac ostavi bez objašnjenja zaljubljenu ženu, nije ni čudo otkud onda toliki duševni bol kad su se emotivno investirali u Jokića, i kad su čekali najveću satisfakciju - ćorak. Većina navijača prati Jokića ne zato što igra za Denver, nego zato što je naš i voleli bi da ga vide u reprezentativno dresu. Ovo, naravno, ništa ne obavezuje Jokića, njegova je stvar kako i za šta će se cimati u životu. Ali onda nek istrpi rant ispaljenih navijača jbg, javna je ličnost koja je razočala javnost. Kapiram i da ga savršeno zabole za serbian weltschmerz na internjetu. Što se tiče mene, žao mi je što nema taj sportski i ratnički karakter koji bi ga učinio jednim od najvećih košarkaša ikad... ali Bobe moj, nek fura svoj fazon Edited June 17, 2021 by Filozof manijak 3
Filozof manijak Posted June 17, 2021 Posted June 17, 2021 5 minutes ago, James Marshall said: Znam, referisao je na moj post na drugom topicu, da li je promašio namjerno moju poentu, ne znam, ali fora je da sam ja to napisao u kontekstu da je lik koji djeluje da ga mrzi da živi se posrao po stereotipima da najbolji igrači moraju da žive i misle košarku 24/7, da su laserski fokusirani, da su spremni da ubiju saigrača od batina ako proda loptu itd. Nego lik koji je upravo završio najbolju sezonu od svih igrača sa ex-yu u istoriji djeluje da ga za tu istu košarku boli đoka i da je jedva čekao da drnda sulke. Pa ne deluje da ga za košarku boli đoka, jer se ne bi cimao da igra sve utakmice u NBA, ili se ne bi tukao i dobijao tehničke. Ovako deluje da ga đoka zabole samo za reprezentativnu košarku.
Heaviside Posted June 17, 2021 Posted June 17, 2021 Ne kažem da je Jokić nezreo već ljudi kojima je super kul što se on navodno ne loži na košarku, olimpijske igre, legacy u reprezentativnom dresu itd. Jokić se po meni generalno ponaša čudno, ali nisam to komentarisao niti me to previše zanima. Svakako ne mislim da je on neki super kul tip jer ga boli patka za sve, kao što ne mislim ni da je Teo nacionalni heroj iako izuzetno cenim njegov doprinos reprezentaciji. 2
Djuro Posted June 17, 2021 Posted June 17, 2021 9 minutes ago, precog said: muzicki intermeco U ovom slucaju su mnogo prikladnije AKO JEDNOM ODES TI, a bogami i PROSLE SU MNOGE LJUBAVI.
precog Posted June 17, 2021 Posted June 17, 2021 1 minute ago, Djuro said: U ovom slucaju su mnogo prikladnije AKO JEDNOM ODES TI, a bogami i PROSLE SU MNOGE LJUBAVI. u pravu si, isao sam na siguricu, mrzelo me da istrazujem, a nisam bas naslusan zvonkove muzike. 1
Recommended Posts