goofs Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 Koliko je realno da Milutinov bude iole spreman i upotrebljiv do kraja jula? Jbt, nadao sam se da vise necemo gledati Raduljicu u reprezentaciji, ali jbg, sta je tu je, napred BRADULJA! Bjelica bi mogao da bude faktor X, posto je ranije zavrsio sezonu, cak i pre ovih u Evropi, pitanje je samo da li je gladan basketa.
Ros Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 4 minutes ago, theanswer said: Imalo je smisla da igra SP osim što je SP jeste što je i kvalifikaciono za OI na to sam i zaboravio, ali je to bila utesna nagrada
omiljeni Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 6 minutes ago, Ros said: imalo je smisla da ga se cima za SP. bila je sansa da se uzme zlato posto su ameri poslali treci tim. ali oni će uvek poslati treći tim na SP. i onda će Suzi i fokus grupe uvek misliti da ima smisla da gnjave svoje igrače? platiš Sepu Blateru milion dolara da organizuješ kvalifikacioni turnir, dođu ti Filipini i kvalifikuješ se na OI
djeneralche Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 Pa i Milutin nije do sada izgarao zeljom da igra za reprezentaciju, mozda gresim ali secam se da je i on preskako neka okupljanja. 1
Jimmy Kowalski Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 4 minutes ago, garmonbozia said: Kada je Sale kratio spisak, uvek su ga dezurni smaraci prozivali da je dziberski da igraci iz medija saznaju da su precrtani, umesto da ih selektor licno prvo obavesti. Ocekujem da i sada budu principijelni i na isti nacin okarakterisu potez Jokica.. 2
garmonbozia Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: Kada je Sale kratio spisak, uvek su ga dezurni smaraci prozivali da je dziberski da igraci iz medija saznaju da su precrtani, umesto da ih selektor licno prvo obavesti. Ocekujem da i sada budu principijelni i na isti nacin okarakterisu potez Jokica.. 'ladno je debeli odjavio preko malih oglasa repstaciju
Moonwalker Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 (edited) 1 hour ago, garmonbozia said: Mozda ceka dete, pa nece da se izlecu, ne valja se (u nasem mentalitetu) sto babe kazu. @omiljeni napisao isto, nisam videla, sorry. Edited June 16, 2021 by Moonwalker
Micko8 Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 Ako Milutinov ne bude spreman, voleo bi da promovisu nekog mladog igraca na petici . Bolje nego da se stancujemo sa izluzenim i propalim igracima poput Raduljice i Kuzmica.
jorma shparga Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 A da vrate Djordja Gagica ? Imao super sezonu u Litvaniji , tim igrao finale kupa Kralja Mindovga... Jel igrao za reprezentaciju - jeste Jel drug clan - jeste Jel red da i Japanci vide kako izgleda srpski balvan - 1 1
villiem Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 (edited) jel zna neko kako stoje druge reprezentacije, tokom godina, u vezi ovoga bilo je kod nas reci da se odbijaci poziva ne zovu ponovo. to nema veze sa divljenjem i svime, nego sa radnom klimom repke objavio preko medija Edited June 16, 2021 by villiem
garmonbozia Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 Japanci nama njihovu trešnju, mi njima balvana, fer razmena
jorma shparga Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 1 minute ago, garmonbozia said: Japanci nama njihovu trešnju, mi njima balvana, fer razmena Doduse tesko da ce njihovi penzosi da se biju za sadnicu ali jbg nema pravde u svetu...
Micko8 Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 Moja potajna zelja ako Milutin ne bude spreman, barem bi zavrsao lako one alley op-ove koje bi mu nabacivali Micic i Teodosic
omiljeni Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 6 minutes ago, djeneralche said: Pa i Milutin nije do sada izgarao zeljom da igra za reprezentaciju, mozda gresim ali secam se da je i on preskako neka okupljanja. Čuš preskakao. Milutinov verovatno nije odigrao više od 10ak utakmica za repstaciju. Bio je na tom svetskom u Kini od pre 2 godine i ne znam dal je osim toga išta više igrao.
Recommended Posts