Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted

Guduric, u slucaj da je na raspolaganju najjaci sastav, nema cime da doprinese ovakvoj reprezentaciji

• Haha 1
  • Replies 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

Ma da, nije ni u 15 igraca Fenera trenutno... :fantom:

Posted

Matić piše i da je Raduljica out. Da su Gudurić, Jaramaz i Nedović upitni, da je Milutinov definitivno out. 

Posted

To za kvalifikacije ili za kompletnu akciju?

Posted

Stižu Jokić i Bogdanović. Plus Bobi, Bjelica, Micić, Teo, Kalinić, Lučić. Ne vidim kako bi trebalo da bude problem Italija.

Posted

Kontam da će Jokara biti u fazonu - igraću ali ako može da preskočim sve do samog ulaska u avion na putu za Japan. 

Posted

Jokić i Bogdanović verovatno ne stižu. Teško da se na jednu utakmicu može sigurno očekivati pobeda. Italijani će biti u sastavu gde će biti Meli, Belineli, Datome, Haket, Bruks, Polonara, Manion.. 

Posted (edited)

Jesi siguran ti u to? Okacio sam ja neki link pre par strana gde je izasao spisak italijanske reprezentacije za ovaj turnir, nijedno veliko ime nije na spisku.

edit: Ovo, samo Meli je na spisku

http://fip.it/news.aspx?IDNews=13564

Edited by goofs
Posted
Jesi siguran ti u to? Okacio sam ja neki link pre par strana gde je izasao spisak italijanske reprezentacije za ovaj turnir, nijedno veliko ime nije na spisku.

edit: Ovo, samo Meli je na spisku

http://fip.it/news.aspx?IDNews=13564

Once the Hamburg tournament is over, the coach will issue the last call, the definitive one in view of the friendly against Venezuela in Milan on June 24 and above all the pre-Olympic tournament in Serbia.

Ovo je samo za turnir u Hamburgu...

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

• +1 1
Posted

Ne verujem da ce Jokic igrati kvalifikacije. Isto vazi i za Bogdana. A to su nam dva ubedljivo najbolja igraca. Da li ostatak ekipe sigurno obezbedjuje OI vizu?

Posted

nista u zivotu nije sigurno.