nahbar Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Guduric, u slucaj da je na raspolaganju najjaci sastav, nema cime da doprinese ovakvoj reprezentaciji 1
theanswer Posted June 14, 2021 Posted June 14, 2021 Matić piše i da je Raduljica out. Da su Gudurić, Jaramaz i Nedović upitni, da je Milutinov definitivno out.
Jozef K. Posted June 14, 2021 Posted June 14, 2021 Stižu Jokić i Bogdanović. Plus Bobi, Bjelica, Micić, Teo, Kalinić, Lučić. Ne vidim kako bi trebalo da bude problem Italija.
Amos Posted June 14, 2021 Posted June 14, 2021 Kontam da će Jokara biti u fazonu - igraću ali ako može da preskočim sve do samog ulaska u avion na putu za Japan.
theanswer Posted June 14, 2021 Posted June 14, 2021 Jokić i Bogdanović verovatno ne stižu. Teško da se na jednu utakmicu može sigurno očekivati pobeda. Italijani će biti u sastavu gde će biti Meli, Belineli, Datome, Haket, Bruks, Polonara, Manion..
goofs Posted June 14, 2021 Posted June 14, 2021 (edited) Jesi siguran ti u to? Okacio sam ja neki link pre par strana gde je izasao spisak italijanske reprezentacije za ovaj turnir, nijedno veliko ime nije na spisku. edit: Ovo, samo Meli je na spisku http://fip.it/news.aspx?IDNews=13564 Edited June 14, 2021 by goofs
arheolog1981 Posted June 14, 2021 Posted June 14, 2021 Jesi siguran ti u to? Okacio sam ja neki link pre par strana gde je izasao spisak italijanske reprezentacije za ovaj turnir, nijedno veliko ime nije na spisku. edit: Ovo, samo Meli je na spisku http://fip.it/news.aspx?IDNews=13564Once the Hamburg tournament is over, the coach will issue the last call, the definitive one in view of the friendly against Venezuela in Milan on June 24 and above all the pre-Olympic tournament in Serbia.Ovo je samo za turnir u Hamburgu...Sent from my M2002J9G using Tapatalk 1
1n54jd3r Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 Ne verujem da ce Jokic igrati kvalifikacije. Isto vazi i za Bogdana. A to su nam dva ubedljivo najbolja igraca. Da li ostatak ekipe sigurno obezbedjuje OI vizu?
Recommended Posts