betty Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 naravno da jeste, po svim definicijama, nego je nesto opako iskonstruisao na osnovu razgovora.
burazer Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Moj Drug je boem™, :). ...da je mokri Alkoholicar, jeste. postoji verovatnoca da je kod tvog drugara, suvi Alkoholizam jako malo zastupljen?!@lezilebovich(iskljuci smeska!!)
pt 2.0 Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 (edited) ali nije alkoholicar jer ne pije svaki dan. Nekako mi ta definicija uzasno preuska, ali eto on ima zvanicnu potvrdu :).ovo je prosto neistina, po svim definicijama on jeste alkoholicar.nego laze sebe i posledicno tebe da to nije.izgovori iz uobicajene palete su ti sledeci:1. nisam alkos jer ne pijem svaki dan2. nisam alkos jer pijem samo pivo / ne pijem zestinu3. nisam alkos jer nisam solo drinker4. e, treba da vidis koliko pera pije, ON je alkos...edit. kad sam kao klinka gledala filmove gde alkoholicari idu na one grupne sastanke, terapije, stavec, uvek mi se cinilo da je ona njihova recenica "dobar dan, ja sam taj i taj, i ja sam alkoholicar" kicerica psihijatrijskih budalastina. kad upoznas alkoholicare, shvatis koliko je ta recenica, odnosno sposobnost da se ona sebi i drugima prizna i izgovori zapravo kljucna. Edited April 27, 2013 by PointTaken
burazer Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 evo ovako'mokra faza (konzumiranje) 10% problematike.suva faza (igra Alkoholicar), preostalo do 100, problem.(i 5 godina bez kapi alkohola desava se da problem nije pomeren za istu tu kap.)
Lezilebovich Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 nego laze sebe i posledicno tebe da to nije.ne laze me on, tako mu rekao taj psiholog.
burazer Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 (edited) ne laze me on, tako mu rekao taj psiholog....i drugu i tom psikologu predlozi da se registruju i objasne znacaj tog jednog dana koji nije svaki dan, na svu srecu, u znacajnom smislu isto tako kao ti koji istice, verovatno svoje cudjenje! Edited April 29, 2013 by burazer
Amelija Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 (edited) a imam i jedan slučaj u široj familijiizvukla se :) :) Edited September 16, 2013 by Amelija
Čutura Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Dva pitanja koja otkrivaju da li ste alkoholičar nisam :D
Recommended Posts