April 27, 201311 yr naravno da jeste, po svim definicijama, nego je nesto opako iskonstruisao na osnovu razgovora.
April 27, 201311 yr Moj Drug je boem™, :). ...da je mokri Alkoholicar, jeste. postoji verovatnoca da je kod tvog drugara, suvi Alkoholizam jako malo zastupljen?!@lezilebovich(iskljuci smeska!!)
April 27, 201311 yr Author ali nije alkoholicar jer ne pije svaki dan. Nekako mi ta definicija uzasno preuska, ali eto on ima zvanicnu potvrdu :).ovo je prosto neistina, po svim definicijama on jeste alkoholicar.nego laze sebe i posledicno tebe da to nije.izgovori iz uobicajene palete su ti sledeci:1. nisam alkos jer ne pijem svaki dan2. nisam alkos jer pijem samo pivo / ne pijem zestinu3. nisam alkos jer nisam solo drinker4. e, treba da vidis koliko pera pije, ON je alkos...edit. kad sam kao klinka gledala filmove gde alkoholicari idu na one grupne sastanke, terapije, stavec, uvek mi se cinilo da je ona njihova recenica "dobar dan, ja sam taj i taj, i ja sam alkoholicar" kicerica psihijatrijskih budalastina. kad upoznas alkoholicare, shvatis koliko je ta recenica, odnosno sposobnost da se ona sebi i drugima prizna i izgovori zapravo kljucna. Edited April 27, 201311 yr by PointTaken
April 27, 201311 yr evo ovako'mokra faza (konzumiranje) 10% problematike.suva faza (igra Alkoholicar), preostalo do 100, problem.(i 5 godina bez kapi alkohola desava se da problem nije pomeren za istu tu kap.)
April 28, 201311 yr nego laze sebe i posledicno tebe da to nije.ne laze me on, tako mu rekao taj psiholog.
April 29, 201311 yr ne laze me on, tako mu rekao taj psiholog....i drugu i tom psikologu predlozi da se registruju i objasne znacaj tog jednog dana koji nije svaki dan, na svu srecu, u znacajnom smislu isto tako kao ti koji istice, verovatno svoje cudjenje! Edited April 29, 201311 yr by burazer
September 16, 201311 yr a imam i jedan slučaj u široj familijiizvukla se :) :) Edited September 16, 201311 yr by Amelija