Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

izgleda odlicno. obozavam jaja i spanac, sad cu morati u radnju pa sutra da pravim, nema druge. 

najvolem nezdravu verziju moje keve.

spanac se popari u kljucaloj vodi, dobro ocedi, isecka na otprilike 1cm trake i baci na vrelo maslo. malo proprzi (nekoliko minuta), posoli, pobiberi pa se doda kasicica brasna da se masa zgusne i zalepi. przucne se jos nekoliko minuta da brasno ne ostane zivahno al da ne pocne da gori i menja boju. otprilike kad krene ozbiljnije da se lepi, to je to. vreo spanac prebaci na oveci tanjir i formira krug. na krug razbije 2 jaja - ziva. dok krcka spanac sa strane dobro ugreje jos masla da bude spremno kad se razbiju jaja. vrelim maslom preliva jaja dok belanca ne pobele a zumance je jos zivahno i s tananom koricom preko docim je unutra rovito. servira odmah. nista bolje nego razbucati zumanca, smesati jaja sa spanacem i mascobom krkati s okrajkom hleba iz pekare. umakanje obavezno. jao!  

sad moram u radnju.... 

• Replies 21k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

On 14.10.2019. at 16:48, ivy said:

IMG-4373.jpg

juce na Prokletijama-vrganji sa pirincem jer sam imala samo 1 solju pirinca,crnim trubama i lisicarkom

odlican sir od lokalnog cobanina

i ostalo smo izneli kome je sta ostalo

Ivy, види ово молим те...

гриби.jpg

photoshop :fantom:

:laugh:

kupila sam ljuti ajvar "Moć planine" iz Brusa... još je bolji od onog Premijinog.

spacer.png

Karfiol sa mlevenim mesom.

• Author

Butkica sa kkupusom, sarma i ćevapi

ovih dana uživam u potažu od bundeve 

1039155369_potaodbundeve.thumb.jpg.ac6151b63ba72e07ca7be0dcff44f01f.jpg

Ако је то, није им нека фора, онај што је окачио је из Украјине, можда су озрачене.:wacko:

20 hours ago, ivy said:

photoshop :fantom:

Ако је то, није им нека фора, онај што је окачио је из Украјине, можда су озрачене.:wacko:

@Tvrdica

pa otkud znam..znaju vrganji biti veliki ali ovoliko ne znam bas..a ima i gomila tih fotoshopiranih slika okolo..nista ja vise ,,fotografijama,, ne verujem, dok ne vidim svojim ocima nista

jebote, koliko ja volim da jedem 'nduju, sobrassadu i slicne pizdarije. ide sa svime, na vruc lebac sa lukom i paradajzom, u pastu, u pasulj... upravo sam se overio.

5 hours ago, dùda said:

ovih dana uživam u potažu od bundeve 

1039155369_potaodbundeve.thumb.jpg.ac6151b63ba72e07ca7be0dcff44f01f.jpg

Daj recept priti pliz. 

• Author

.c8c1bcbb80e157bb6f29168c11c49270.jpg