Tvrdica Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 репризирала дивљу свињу али данас уз ловачке кнедле.
Anonymous Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 Aaa... Danas zlo, u vikendici kod prijatelja pasuljčina u kotliću na vatri, ali ona najgrđa, zimska varijanta, sa dimljenim rebarcima, suvim mesom, slaninčinom, pršutom, kobasičeštinama. Još uvek mi je loše.
darling Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 grcki jogurt i zaledjene visnje, moj novi omiljeni obrok
El Guapo Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Jedem ovih dana dok sam na terenu smokve kojih ima skoro svako dvorište u Bg, i prvo je počeo jezik da me pecka, pa du mi i usne malo ospucale, a u jednom trenutku nako par pojedenih oblio me znoj i kao da mi temperatura malo porasla, sad sam ok, ali mažem labelo.
Bujodrag Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 (edited) To crveno treba da se baci, slanina treba temeljno da se termički obradi a ta kifla zameni praznim burekom. Edited September 2, 2019 by Bujodrag
Jumanji Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 On 24.8.2019. at 14:42, Tvrdica said: Има на Земунској рибе да бираш, само да пораниш мало. Hvala, ma znam to, nego mi onaj grgeč ušao u mozak, davno sam ga jela i sećam se da je preukusan i presladak bio. Eh, ni kečige nema više
Bujodrag Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 Ovo je kad mi devojka s ljubavlju spemi sveže ulovljenu oradu na moretu. Ni pre ni posle nisam jeo bolju ribu. Dobra je ona bila, trudila se oko mene ali mi je maznula šešir jer je njoj bolje stajao. gde da kupim oradu da bar malo liči na svežu?
Ras Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Ispekao patlidžan (na masl ulju i puteru), sklonio da se malo ohladi, pa ispekao i mini paradjze i beli luk. Nožem usitnio patlidžan, začinio ga solju (minimalno), pečenim belim lukom, biberom i bosiljkom. Patlidžan prelio ispečenim paradajzom i sokovima od paradajza zaostalim na plehu i narendao feta sir.
Ras Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 KP- sekcija Lov i ribolov: Quote menjam pečeni patlidžan za pečenu divlju svinju
nisam ja Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Sabio skoro celu teglu friškog ajvara. I nešto slanine barene.
Recommended Posts