mlatko Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Nije. Nasli smo adresu i spakovali sve uzorke koje smo nasli.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Jumanji Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Bogami neki se jutros žalili da im nije bilo baš noćas potaman, a ono jest vrela noć iza nas, dok neki znaju da je umerenost u svemu keva, tako da ima i za danas ova krasnoća [emoji41]Pod uslovom da prva stignem doma [emoji58]
ZeeGerman Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 (edited) Kiselo - ljuta Edited August 8, 2019 by ZeeGerman
ZeeGerman Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Original Ku-ćao ,govedji bujon, frikom kineski miks(izbacen grasak/ boranija) pojačan sa bambusom,celer stapićima,sampinjonima,djumbirom, i svim ostalim zacinima iz kineske samoposluge u bloku. Sve po redu i propisu.
Haralampije Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 Ja sinoc jeo slatko od zelenih smokvi,secer mi verovarno skocio na 20
mraki Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 (edited) Kupio u Maxiju greškom neku besemenu lubenicu. Kad sam skontao na kasi bilo mi glupo da vraćam, ali sad mi nije žao uopšte, dugo nisam jeo sladju. Edited August 11, 2019 by mraki
Jumanji Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 [emoji3][emoji3] hahahE godinam vec slusam da su u Masiju dobre bogznakako i slatke, al pazarila opet na pijaci. Ladi se, sa semkama za pljuckanje
Recommended Posts