Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

Drulčina masivna. Od ovog može da se rikne. 

• Replies 21.1k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

Je l ostalo nešto?

Nije. Nasli smo adresu i spakovali sve uzorke koje smo nasli.

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Bogami neki se jutros žalili da im nije bilo baš noćas potaman, a ono jest vrela noć iza nas, dok neki znaju da je umerenost u svemu keva, tako da ima i za danas ova krasnoća [emoji41]
Pod uslovom da prva stignem doma [emoji58]

Kiselo - ljuta 

4353-A55-F-FB01-413-F-8446-D31-D569737-E

Edited by ZeeGerman

Makao? [emoji4]

Htela sam da kazem kao iz Makaa

Original  Ku-ćao  ;)  ,govedji bujon, frikom kineski miks(izbacen grasak/ boranija) pojačan sa bambusom,celer stapićima,sampinjonima,djumbirom, i svim ostalim zacinima iz kineske samoposluge u bloku. Sve po redu i propisu.

Braoo [emoji122] [emoji846]

Volem je bas

smokve. milion smokava. tonu smokava. 

Ja sinoc jeo slatko od zelenih smokvi,secer mi verovarno skocio na 20

Kupio u Maxiju greškom neku besemenu lubenicu. Kad sam skontao na kasi bilo mi glupo da vraćam, ali sad mi nije žao uopšte, dugo nisam jeo sladju.

Edited by mraki

te maksijeve su odlichne.

sent from bubamoto

Lično mišković vadio košpe

Miško plodio. 

[emoji3][emoji3] hahah

E godinam vec slusam da su u Masiju dobre bogznakako i slatke, al pazarila opet na pijaci. Ladi se, sa semkama za pljuckanje