aram Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 Cojoni, da. I mulo jeste mula. I sve pohvale za Battilani.
ivy Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 a sto sam skuvala danas cuftice u sosu od susenih vrganja,pavlake i parmezana..
Bujodrag Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Ovo kačim s barem dva dana zakašnjenja ali sad sam se tek setio jer sam pregledao fotke na telefonu. Daklem™, keva otišla na Kordun, da obidje neku rodbinu. Njeni roditelji su odatle. I mi smo joj jasno rekli da je nećemo pustiti nazad ako ne donese kobasice, pršute i slanine. Pustili smo je inače ne bi bilo ovih slika. Jbt, koliko su ove kobaje dobre....... Ima toga još al' mali nam mrzivač.
aram Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 Toskanski lardo, sazreo u mermernom koritu, pekorino iz Pienze, istarska malvazija.
Skyhighatrist Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 16 minutes ago, aram said: Toskanski lardo Mrzim te intenzivno sad.
Bujodrag Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 Ja vas ne volim sve ali bih jako želeo da se svi vole i ljube. To bi bio bolji i lepši svet.
Bujodrag Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 U ljubavi nisu bitni ni pol ni rod ni broj, samo je bitan consent.
Recommended Posts