nisam ja Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 (edited) stižeeem! just loose the tikvicas. ili patlidžan, štagod, neka pomoćnica je. Edited June 6, 2019 by nisam ja
maheem Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 41 minutes ago, Haralampije said: a morao si da posolis jaje odgore Jaje bez soli?! 😮 40 minutes ago, nisam ja said: stižeeem! just loose the tikvicas. ili patlidžan, štagod, neka pomoćnica je. A ne može. Od tikvica je sve krenulo
nisam ja Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 šta je bilo prvo? kokoška ili jaje? tikvicah? razočaro si me i kao čovek i kao kapitalista.
nisam ja Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 kad se setim da sam te ja ubeđivao da treba da daš šansu tikvicama...dođe mi da se ugušim jastukom.
nisam ja Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 Koliki red noćas na girosu. Savršena hrana. Čak i u ovoj srbijanskoj izvedbi de ljudi meću urnebes. 😂
nisam ja Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 Ništa. Al mi ne ide u giros. Klasično srbovanje, pica burek, pica s majonezom I roll viršlama,
nisam ja Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 Ja sam popio pivo juče. Selo mi je ko cipela u stomak.
Ras Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 11 hours ago, Host said: Ja sam sinoc bio u novootvorenom Kabinetovom restoranu/pivnici, al se racuna za ovaj topitj jer me klopa jos drzi. Desetak/petnaest piva na tocilicu (veliko 300, malo 100 dingi) i jos ne znam koliko flasiranih, tipican pivski meni prilicno kvalitetnoj i zacinski uzbudljivoj izvedbi (porkete, cepkane zivotinje, sous vide pilici, kobaje isl) u brutalistickoj zgradi (hazard stop) na livadi u Sopotu. To vam je ukratko to. Stvarno je super ako volite pivo. Ja mrzim, al je i meni sve bilo super osim pivskog haja. Bilo i zgodnjikavih zenki. U petak veče sam bio u okolini i nisam imao pojma da tamo postoji nešto - možda zato što ne marim za pivo. Na veb strani sinoć ne nalazim informacije, koji je koncept tog restorana, baneš kad hoćeš, ili...?
Recommended Posts