March 11, 20196 yr Srecom pa sam podelio porciju sa lepsom polovinom.Sada zajedno umiremo. Mnogo je dobro,ali kalorije.
March 14, 20196 yr od ovoga covek umre srecan:) ne: jaja s kiselim kupusom, omiljeno mi brzinsko jelo u poslednje vreme, ko da sam kuvala, a nisam. Edited March 14, 20196 yr by cmrlj
March 16, 20196 yr paprikas od papaka i svinjskog repa uz to kupus salata i wasabi sos joj riza i zelje. sirotinja.sent from bubamoto
March 21, 20196 yr Iju kakav sam sudžuk pazario u fakin gelsenkirchenu! Uz nj krompir pole i malo fete, malo parenice.
March 21, 20196 yr 1 minute ago, aram said: Iju kakav sam sudžuk pazario u fakin gelsenkirchenu! Uz nj krompir pole i malo fete, malo parenice. gej
March 21, 20196 yr 1 minute ago, aram said: Mada je to sasvim ok, šta je gej u sudžuku? Posle 'Iju', prosto mi neprijatno da ti kazem.
March 21, 20196 yr 1 minute ago, aram said: Što bi reko Paul Heaton, You keep it all in danas si skroz gej
March 21, 20196 yr a šta, ti kao ne voliš lika koji je jacqui abbott dao da otpeva don't marry her, fuck me?
March 21, 20196 yr 1 minute ago, aram said: a šta, ti kao ne voliš lika koji je jacqui abbott dao da otpeva don't marry her, fuck me? Ne, sudzuka mi. 1 minute ago, Host said: Opa! Cupa!