Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

ta torta sa maslinovim uljem, jesi to morala po kazni da jedes ili si htela? :D

Posted

deluje kao nešto što bi mojem nepcetu prijalo.

Posted

kuskus začinjen smesom za tažin, mešavinom bibera, blukom i kuminom, sa iscepkanim ostacima jučerašnje jareće butkice iz Durmitora. preliveno istarskim muljem.ne smem kuskus, al volem :piggy:gasim salatom od kineskog kupusa.

Posted

kokice :jerry:its afišl pojedem kilo kukuruza za 7dana :lol:

Posted

stek od lososa na pari al dente (ziv u sredini) (btw 1199 din ove nedelje u IDEI)na njemu: svez djumbir, nar, soja sos, susam, susamovo uljeispod njega: sveze socivo natopljeno nekoliko sati u vodi (nekuvano), klice fenugrika (IDEA, 170 din kutijica), malo tahine

Posted
stek od lososa na pari al dente (ziv u sredini) (btw 1199 din ove nedelje u IDEI)na njemu: svez djumbir, nar, soja sos, susam, susamovo uljeispod njega: sveze socivo natopljeno nekoliko sati u vodi (nekuvano), klice fenugrika (IDEA, 170 din kutijica), malo tahine
koliko dugo ga kuvas na pari da ti bude ziv u sredi? meni se nekako uvek brzo skuva. da li mu je oblik kao snicla (pljosnat) ili je vise kvadratast po poprecnom preseku?
Posted
sveze socivo natopljeno nekoliko sati u vodi (nekuvano)
i jede se nekuvano? na shta to lichi i sta nameravamo da postignemo tim chinom? :unsure:
Posted

gazza je vojnik narodnooslobodilackog pokreta raw, kod nejm sirovina :D

Posted

provalila me cmrlj. ono sto ne moram, trenutno ne kuham i jedem presno:)moz se svasta tako jesti, leblebijama treba cela noc da se natope pa ih onda malo provuces kroz blender da se usitnesocivu treba dosta manje, recimo 2 sata maxmoram iskoristiti trenutak dok me drzi da sto manje palim sporet.@paculladeblji komadi fileta su dobri ako hoces da ostane raw. znaci ne od repa nego ka glavi.u minutima, ne znam, recimo po 3 sa svake strane. na primer. odokativno, malo nozem prodzaras da vidis dokle je stiglo. u principu se vidi ako preseces po onoj uzduznoj liniji gde ide kicmena kost kod ribe, ja tako podelim za zenu i mene i odmah vidim koliko je ostalo sirovo unutra - a nikad se nisam zeznuo da prekuvam.