Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

Sada je redovan u Mahiju i to po istoj ceni kao karfiol, pa rekoh da probam. Po ukusu je nesto sladji od karfiola.
Mislim da bi mi odgovarao i kao salata sa nekim slatko-kiselim dresingom.
Mlatko, daj ideje sa izvora.
Beli se zove konjski cvet cavolfiore a ovaj zeleni je broccoli. Najvise ga jedem u pasti sa usitnjenom kobasicom. Volim i neke kombinacije sa parmiggianom ili provola sirom, npr u rerni sa hlebnim pahuljicama. Bude kao lazanje

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

• Replies 21.1k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

3 hours ago, mlatko said:

Beli se zove konjski cvet cavolfiore a ovaj zeleni je broccoli. Najvise ga jedem u pasti sa usitnjenom kobasicom. Volim i neke kombinacije sa parmiggianom ili provola sirom, npr u rerni sa hlebnim pahuljicama. Bude kao lazanje

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

kako da ne , gde je slika :fantom:

On 3.1.2019. at 13:58, aram said:

Best of bot vorlds

- pečena paprika s blukom, kajmak

- kobasica od divlje svinje, pohovane masline, hleb sa sirom i orasima

jer to ta fužn kujna?

Sta je to i na sta lici?

Post teretanski obrok.Konzerva tunjevina u vodi/salamuri ocedjena i pomesana sa grilovanim patlidzanom i tahini plus sok od limuna.Nabaceno na najkiseliji i celog zrna pumpernickel hleb.Kao stenu da sam progutao a u stvari vrlo malo kalorija.Zadovoljan.

Definitivno više nisam sposoban da svarim konzervu tunjevine, čak ni onu minijaturnu, doduše sa uljem. Sinoć isto, uz dodatak kuvanog kukuruza, paprike i mladog luka.

Za Božićni ručak - pečeni ramstek, koji mi je apsolutni vrh, uz malo senfa i standardni prilog od krompira pečenog uz meso. Salata od kupusa, a radujem se i ostatku pite od jabuka od juče.

Možda da odem da sneg koji sam pre sat vremena skidao sa kola, vratim na krov, pa ponovo čistim?

• Author

.
445a2e4a7fa84e9d1a4680c790e6891a.jpg

Ja sam jeo batak od patku uz svapske knedle i crven kupus. Kamera nije zabelezila taj dogadjaj.

Нико ништа не кува...то се улењило скроз.:rolleyes:

Ručak za danas: mini avokado iz Rode, konzerva sardina iz Lidla i hrono hleb iz Maksi pekare. 

Kaneloni punjeni rikota sirom i spanaćem i zaliveni paradajzom.

You cook so good, fantastic man! :whistle:

27 minutes ago, Ras said:

Kaneloni punjeni rikota sirom i spanaćem i zaliveni paradajzom.

You cook so good, fantastic man! :whistle:

220px-The_Swedish_Chef.jpg

Lbvzm4r.jpg

2 hours ago, Majo said:

220px-The_Swedish_Chef.jpg

Nije taj šou!

Spoiler

28 minutes ago, Ras said:

Nije taj šou!

Reveal hidden contents

veci si majsor u mojoj verziji:)