December 30, 20186 yr Patka je woow! Hvala adamu i majci koja ga rodila, hvala i rosavom Gordonu.osim baznog sosa dodao sam i kineski ljuti sos od ljuspica paprike + slatko kiseli sos
December 30, 20186 yr Ja spizdio onu salatu s prazilukom i mortadelom za sutra kad dođe sepra. Usput spravio hrenovke u lisnatom tijestu. Popijo orfi lajn. Dal da otvaram dalje il da se pravim fin? E da ručak kod majke olckulara: Supa, pohovana piletina, krompir pire, paprika s bluk. Žerbo.
December 30, 20186 yr Dva ogromna raznjica (konobar je potcenio koliki su kad sam ga pitao), jedan beef, jedan piletina; i pomfrit. Posle palacinke sa medom. Skoro dva sata kasnije i dalje jedva disem Sent from my iTelephone using Tapatalk
December 30, 20186 yr ja sam pjano (cigli dan) sad jedem pasulj iz konzerve stavio sam dvadeci vode i pola šake slatke paprike i malu ravnu bibera u konzervu podravkinog pasulja s kobasicom. pustio da ključa. mnogo dobro. mnogo mnogo mmm čak lepo i izgleda Edited December 30, 20186 yr by Krošek
January 3, 20196 yr Nisam ja, твоја понуда ми се више свиђа, нарочито лебац...прва лига! [emoji106]I daska je realno odlicnija, a malo belog ne skodi nikad.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk