Haralampije Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 Patka je woow! Hvala adamu i majci koja ga rodila, hvala i rosavom Gordonu.osim baznog sosa dodao sam i kineski ljuti sos od ljuspica paprike + slatko kiseli sos
nisam ja Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 Ja spizdio onu salatu s prazilukom i mortadelom za sutra kad dođe sepra. Usput spravio hrenovke u lisnatom tijestu. Popijo orfi lajn. Dal da otvaram dalje il da se pravim fin? E da ručak kod majke olckulara: Supa, pohovana piletina, krompir pire, paprika s bluk. Žerbo.
jms_uk Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 Dva ogromna raznjica (konobar je potcenio koliki su kad sam ga pitao), jedan beef, jedan piletina; i pomfrit. Posle palacinke sa medom. Skoro dva sata kasnije i dalje jedva disem Sent from my iTelephone using Tapatalk
Krošek Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 (edited) ja sam pjano (cigli dan) sad jedem pasulj iz konzerve stavio sam dvadeci vode i pola šake slatke paprike i malu ravnu bibera u konzervu podravkinog pasulja s kobasicom. pustio da ključa. mnogo dobro. mnogo mnogo mmm čak lepo i izgleda Edited December 30, 2018 by Krošek
Pegin Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 34 minutes ago, renne said: Džiem Grenadir Marš ? Bravo za ideju.
Pegin Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 2 minutes ago, renne said: Da Prijatno. Ovde sarma, v.3
nisam ja Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 3 hours ago, Haralampije said: Poceo neki sneg...valja se malo Timpra
Tvrdica Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Nisam ja, твоја понуда ми се више свиђа, нарочито лебац...прва лига!
mlatko Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Nisam ja, твоја понуда ми се више свиђа, нарочито лебац...прва лига! [emoji106]I daska je realno odlicnija, a malo belog ne skodi nikad.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Recommended Posts