Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

Socivo sa kobajama i suvim mesom +bundevara

tQXxyCN.jpg

qdRHt7u.jpg

Posted (edited)

grasak na maslacu s krckavim buketom zalfije na maslacu. frikomov grasak odlican. pre je pisalo na kesi da se kuva za 20 minuta, sad za 10, i stvarno mu treba toliko. energetski razred A+ :D

Edited by darling
Posted

Pre nego što pređemo na rusku i prasetinu, pasta sa gamborima.

Bez eksperimentisanja, so, biber, kajenski biber, beli luk, malo belog vina, mini paradajzi i obilje peršuna.

Ispostavilo se da se šareni fuzili odlično slažu.

Posted

Vi već u modu. Ja ću sa prasećinom u ponedeljak početi, kad odem u pečenjaru. Da, bukvalno tada. Prošle godine dok su ga još sekli ja krenuo da čupkam, štrpkam I da se mastim. Ostavio telefon na putlu i odneo prase. Da sam glavu zaboravio ne bi bilo važno jer imam :piggy:

Elem jel nekom vasudevina salata sa mortadelom i prazilukom blizu, mislim recept. Misim može se to i intuitivno, al red je podsetiti se pisaca tih redaka u ovim svečarskim trenucima. 

Posted

To je Mau ostavljala recept, Vasinog se ne sećam...

Posted

A rezwalker je ostavljao recept za mus od mortadele, sad moram to da pronadjem :piggy:

Posted
On 26.12.2018. at 9:36, darling said:

moze, daj nesto gurmansko s rikotom il ovsenim :D

ko, na primer, ovo sto sad zdernjam. 

359bpea.jpg

Pristavio sam u rernu ovaj kolac.Posle danasnjeg doprinosa babi Cohano,nadam se da ce ovo da bude bolje.

Posted (edited)

al kolji tek ujutrru :D

jos dumam kako da u recept ubacim i rikotu, pa da bude ko prava fitnes medjimurska giba. problematican mi je taj secer, a necu da pecem s wheyom...

Edited by darling
Posted

jesi probala malteks?

možda možeš njega da staviš umesto šećera.

Posted

ne, nikakav secer i zasladjivaci, osim onog sto dobijem iz voca i crne cokolade, s tim radim. ni banana nije dozvoljena :D

Posted

Sirup od urmi.probaj da nadjes.Jeftiniji a nista losili od javorovog.Plus mozes i na leba,uz tahini..uh

Posted

Lecenje mamurluka [emoji23] Sendvic sa tunjevinom,majonezom,clukom,kiselim krastavcima i iceberg salatom...

0b8a8d781bdc6a8b24e0d65fc4c45e36.jpg&key=f93ebf59761ddbc1b7e7ea6437c057c4d979d7651a7d93c2bcc36ea1c5c397be

Posted
15 hours ago, askeladden said:

Sirup od urmi.probaj da nadjes.Jeftiniji a nista losili od javorovog.Plus mozes i na leba,uz tahini..uh

fala, al moja teretanska vera brani mi i suvo voce. nista. mora covek da se zrtvuje ako oce da bude riba, nema da se valja u prah secer :D