Haralampije Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 Socivo sa kobajama i suvim mesom +bundevara
darling Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 (edited) grasak na maslacu s krckavim buketom zalfije na maslacu. frikomov grasak odlican. pre je pisalo na kesi da se kuva za 20 minuta, sad za 10, i stvarno mu treba toliko. energetski razred A+ Edited December 27, 2018 by darling
Ras Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 Pre nego što pređemo na rusku i prasetinu, pasta sa gamborima. Bez eksperimentisanja, so, biber, kajenski biber, beli luk, malo belog vina, mini paradajzi i obilje peršuna. Ispostavilo se da se šareni fuzili odlično slažu.
nisam ja Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 Vi već u modu. Ja ću sa prasećinom u ponedeljak početi, kad odem u pečenjaru. Da, bukvalno tada. Prošle godine dok su ga još sekli ja krenuo da čupkam, štrpkam I da se mastim. Ostavio telefon na putlu i odneo prase. Da sam glavu zaboravio ne bi bilo važno jer imam . Elem jel nekom vasudevina salata sa mortadelom i prazilukom blizu, mislim recept. Misim može se to i intuitivno, al red je podsetiti se pisaca tih redaka u ovim svečarskim trenucima.
aram Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 To je Mau ostavljala recept, Vasinog se ne sećam...
aram Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 A rezwalker je ostavljao recept za mus od mortadele, sad moram to da pronadjem
askeladden Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 On 26.12.2018. at 9:36, darling said: moze, daj nesto gurmansko s rikotom il ovsenim ko, na primer, ovo sto sad zdernjam. Pristavio sam u rernu ovaj kolac.Posle danasnjeg doprinosa babi Cohano,nadam se da ce ovo da bude bolje.
darling Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 (edited) al kolji tek ujutrru jos dumam kako da u recept ubacim i rikotu, pa da bude ko prava fitnes medjimurska giba. problematican mi je taj secer, a necu da pecem s wheyom... Edited December 29, 2018 by darling
beta Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 jesi probala malteks? možda možeš njega da staviš umesto šećera.
darling Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 ne, nikakav secer i zasladjivaci, osim onog sto dobijem iz voca i crne cokolade, s tim radim. ni banana nije dozvoljena
askeladden Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 Sirup od urmi.probaj da nadjes.Jeftiniji a nista losili od javorovog.Plus mozes i na leba,uz tahini..uh
detabo Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 Lecenje mamurluka [emoji23] Sendvic sa tunjevinom,majonezom,clukom,kiselim krastavcima i iceberg salatom...
darling Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 15 hours ago, askeladden said: Sirup od urmi.probaj da nadjes.Jeftiniji a nista losili od javorovog.Plus mozes i na leba,uz tahini..uh fala, al moja teretanska vera brani mi i suvo voce. nista. mora covek da se zrtvuje ako oce da bude riba, nema da se valja u prah secer
Recommended Posts