halloween Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 Treba se savladati pa ne pojesti sve odjednom,
detabo Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 0. ne samo da ne jedem meso, nego mi je dziga trauma iz obdanista, ma sta nula, minus nula [emoji3] Auuuu bre pa tebi covek nikako ne moze udovoljiti [emoji23][emoji23][emoji23] Sorry,nisam znao da ne jedes meso [emoji45] Evo da se iskupim ....nesto sto je vise po tvom ukusu (samo ignorisi prsut [emoji2])...Kroketi od krompira sa tartar sosom i paradajz-iceberg salata sa fetom i rukolom [emoji56][emoji56][emoji56][mention=1278]Ras[/mention] Pregazila me ko' plitak potok [emoji16][emoji16][emoji16] @gospa buba Pa da ne valja jesti nocu ne bi se ugradjivala sijalica u frizider [emoji3]
Jumanji Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 Da li ste poludeli sa ovom hranom u ovo doba [emoji2955][emoji2955]Uffff...
darling Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 10 hours ago, detabo said: Auuuu bre pa tebi covek nikako ne moze udovoljiti moze, daj nesto gurmansko s rikotom il ovsenim ko, na primer, ovo sto sad zdernjam.
Venom Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 On 24.12.2018. at 12:31, Tvrdica said: Рене, сам си пекао мароне? Некад продавали на улици... Prodaju i dalje, makar u BG-u, ali bolje da ne prodaju. Prepeceni kamencici ili su vec ubudjali. Ja pek'o tri puta u rerni. Jednom ispalo super, dva puta onako.
Tvrdica Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 Штета, некад су били баш добри.Кестен и кукуруз на улици, мене сећа на детињство. Мораћу и ја да их бацим у рерну.
renne Posted December 26, 2018 Author Posted December 26, 2018 Ja ne pečem u rerni, hoće da se presuše na ringli se to radi
Lancia Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 1 hour ago, darling said: moze, daj nesto gurmansko s rikotom il ovsenim ko, na primer, ovo sto sad zdernjam. de si ulovila aliena¿
nisam ja Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 4 hours ago, darling said: moze, daj nesto gurmansko s rikotom il ovsenim ko, na primer, ovo sto sad zdernjam. kakva je ovo musaka od krompira, tikvica, oraha i maka? jel dobra?
darling Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 ovo su orasi, mak, jabuke i ovsene. divna musaka. dobila sam jedne stending ovejsans, dva ushicena jebote i jedan iskreni rukohvat cestitam. braove me mrzelo da brojim.
gospa buba Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 2 hours ago, darling said: ovo su orasi, mak, jabuke i ovsene. divna musaka. dobila sam jedne stending ovejsans, dva ushicena jebote i jedan iskreni rukohvat cestitam. braove me mrzelo da brojim. a shto chinish da to nastane zivotati?
darling Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 to ti je medjimurska gibanica primenjena na atomsku pitu, il obrnuto umesto brasna, secera i griza, ja sam po 2dl mlevenih oraha, mlevenog maka i mlevenih ovsenih (imala sam krupne, sitne ne bih mlela), plus prasak za pecivo. jabuka kilo i po pre ciscenja, nisam ih gulila, zaprasila ih cimetom. zalila sa promesanih 2 dl pavlake za kuvanje od 20 posto masnoce, jednim jajetom, jednim dl mleka, nesto vanile, i pekla 45 minuta na 180. prvo sam ostavila par sati da se preliv upije, i da budem sigurna da nema suvih dzepova. nisam dodavala secer, zlatni delises su bile dovoljno slatke za ceo kolac. jako ukusno, ne bi covek nikad reko da nesto nije u redu s tim kolacem doruckom ovo sam radila u okviru svojih dijetskih parametara. da radim za normalne ljude, jos bih ubacila suve grozdjice natopljene rumom u jabuke, da moze nesto da se zvakne, isle bi i kandirane narandze.
Recommended Posts