Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

0006979--kuchenmeister-.jpg

Treba se savladati pa ne pojesti sve odjednom,

Posted
  0. ne samo da ne jedem meso, nego mi je dziga trauma iz obdanista, ma sta nula, minus nula [emoji3]   

Auuuu bre pa tebi covek nikako ne moze udovoljiti [emoji23][emoji23][emoji23] Sorry,nisam znao da ne jedes meso [emoji45] Evo da se iskupim ....nesto sto je vise po tvom ukusu (samo ignorisi prsut [emoji2])...Kroketi od krompira sa tartar sosom i paradajz-iceberg salata sa fetom i rukolom [emoji56][emoji56][emoji56][mention=1278]Ras[/mention] Pregazila me ko' plitak potok [emoji16][emoji16][emoji16]

@gospa buba Pa da ne valja jesti nocu ne bi se ugradjivala sijalica u frizider [emoji3]

e34b0c413418891f79caeedffe2e2030.jpg&key=2e5248447e9784da0b6f20da52af8bfd29fd10d87e9d1b8097753d8e8e2f74a5

Posted

Da li ste poludeli sa ovom hranom u ovo doba [emoji2955][emoji2955]
Uffff...

Posted
10 hours ago, detabo said:

Auuuu bre pa tebi covek nikako ne moze udovoljiti

moze, daj nesto gurmansko s rikotom il ovsenim :D

ko, na primer, ovo sto sad zdernjam. 

359bpea.jpg

Posted
On 24.12.2018. at 12:31, Tvrdica said:

Рене, сам си пекао мароне? Некад продавали на улици...

Prodaju i dalje, makar u BG-u, ali bolje da ne prodaju. Prepeceni kamencici ili su vec ubudjali.

Ja pek'o tri puta u rerni. Jednom ispalo super, dva puta onako.

Posted

Штета, некад су били баш добри.Кестен и кукуруз на улици, мене сећа на детињство.:)

Мораћу и ја да их бацим у рерну.

Posted

Ja ne pečem u rerni, hoće da se presuše

na ringli se to radi

Posted
1 hour ago, darling said:

359bpea.jpg

de si ulovila aliena¿

Posted
4 hours ago, darling said:

359bpea.jpg

kakva je ovo musaka od krompira, tikvica, oraha i maka? jel dobra?

Posted

ovo su orasi, mak, jabuke i ovsene. divna musaka. dobila sam jedne stending ovejsans, dva ushicena jebote i jedan iskreni rukohvat cestitam. braove me mrzelo da brojim. 

Posted
2 hours ago, darling said:

ovo su orasi, mak, jabuke i ovsene. divna musaka. dobila sam jedne stending ovejsans, dva ushicena jebote i jedan iskreni rukohvat cestitam. braove me mrzelo da brojim. 

a shto chinish da to nastane zivotati?

Posted

to ti je medjimurska gibanica primenjena na atomsku pitu, il obrnuto :D

umesto brasna, secera i griza, ja sam po 2dl mlevenih oraha, mlevenog maka i mlevenih ovsenih (imala sam krupne, sitne ne bih mlela), plus prasak za pecivo. jabuka kilo i po pre ciscenja, nisam ih gulila, zaprasila ih cimetom. zalila sa promesanih 2 dl pavlake za kuvanje od 20 posto masnoce, jednim jajetom, jednim dl mleka, nesto vanile, i pekla 45 minuta na 180. prvo sam ostavila par sati da se preliv upije, i da budem sigurna da nema suvih dzepova. nisam dodavala secer, zlatni delises su bile dovoljno slatke za ceo kolac. jako ukusno, ne bi covek nikad reko da nesto nije u redu s tim kolacem doruckom :D

ovo sam radila u okviru svojih dijetskih parametara. da radim za normalne ljude, jos bih ubacila suve grozdjice natopljene rumom u jabuke, da moze nesto da se zvakne, isle bi i kandirane narandze.