December 24, 20186 yr Author 3 hours ago, Tvrdica said: Рене, сам си пекао мароне? Некад продавали на улици... sam, uvek sam pečem
December 24, 20186 yr Nikakav problem da ljuštim jedan po jedan dok jedem, ali kada treba nešto drugo sa njima napraviti nemam živaca, niti potrebno umeće. Spremao sam jednom njoke od kestena (snimio kod matorih Talijana), plemeniti ukus, ali evo dve, tri godine nisam se usudio da ponovim.
December 24, 20186 yr gulaš od svinjskih iznutrica. mnogo dobro jbt. jedino sto pluca imaju malo diskutabilnu teksturu. mislim da pluca ipak ne mogu ovako da se prave (kao što može jetra npr.)
December 25, 20186 yr mnjah, ne moze nista da pomraci slavu pice pecene u pola noci. moraces vise da se potrudis da padnemo na dupe [emoji3] Koliko poena dobijam za nocni gulas od svinjske dzige? 🤣🤣🤣 Supruga me je pocastila godisnjim odmorom do posle Srpske Nove Godine tako da sam sat odlozio u fioku i zamenio dan za noc [emoji16] Celodnevno izlezavanje,nocno kuvanje i po 1000-ti put gledanje Mucki [emoji16]
December 25, 20186 yr Već sam ga zamislio kako mu se jede pečenje u pola noći, 180 stepeni, sporo pečeno.... Nije trebalo da zamišljam, jede mi se....Najbolje se pecenje pravi u pidzami [emoji16][emoji16][emoji16]
December 25, 20186 yr 28 minutes ago, detabo said: Koliko poena dobijam za nocni gulas od svinjske dzige? 0. ne samo da ne jedem meso, nego mi je dziga trauma iz obdanista, ma sta nula, minus nula
December 25, 20186 yr ^Zahvaljujemo studiju iz Teherana! Ovako smo mi glasali: Detabo - douze points! Edited December 25, 20186 yr by Ras
December 25, 20186 yr nene, chovek postavlja novi standard, ja to razumem, kodnas se lebac mesi tek u 23, do 02 svi izumrli od gladi sent from bubamoto