July 20, 20186 yr Zaglavio na poslu ceo dan. Za to vreme sabio 2 instant kafe i jedno pakovanje gran cereale klasika. Stižem kući bez neke želje za hranom. Shvatam da su u toku dana krmenadle i rebarca što ih zorom marinirah prošle termičku obradu. Društvo u tanjiru im je pravio grašak. A onda se desilo nešto zaista neočekivano. moča
July 20, 20186 yr Pravio juče lazanje prvi put u životu. Baš sam zadovoljan kako je ispalo za prvi put, sad pojeo zadnje parče.
July 24, 20186 yr 16 hours ago, Čutura said: trebao si taj pesto da promesas sa spagetima pre slikanja... ne boj se ti za pesto,pomesan je on kad je trebalo
July 24, 20186 yr 3 hours ago, Majo said: boli te uvo Hvala Turcima.Kupljeno kod njih.Ima i od dunja.Ima i nesto kao slatko/dzem od smokve i susam semenki.
July 24, 20186 yr 2 minutes ago, renne said: Ja jedem šljivopitu ha! mi danas pazarili sljivu za pitu. vecerac, mljac!
July 25, 20186 yr jedemo vas. moj unutrasnji konj je nezajazljiv. Edited July 25, 20186 yr by darling
July 29, 20186 yr Kad jaganjci utihnu ™ : corba od glave i iznutrica+spikovani butic Edited July 29, 20186 yr by Haralampije
July 29, 20186 yr jareća džiga, pikantni crveni rižoto, salata od tikvica, paradajz i ljute paprike čekaju me homemade išleri, lubenica i sorbe od manga ako postignem do večeras
August 1, 20186 yr darodavac mog danasnjeg divnog rucka jedan forumas nije vazno koji, sam ce se prepoznati kad se vrati s plaze. ljubav prema ljudima na usta ulazi. hvala ti. ziv bio, momcino Edited August 1, 20186 yr by darling