April 22, 20186 yr Domaca jaja (sa salasa), sir, remuladu i salatu. Jaja vec duze ne volim ali ova.... Posle obicnih jaja redovno imam gorusicu i vec sam poceo da se tripujem da imam neku blazu alergiju na jaja. Posle ovih nema ni gorusice.
April 22, 20186 yr On 21.4.2018. at 20:06, renne said: ništa kajmak u bosni se slabo ili nikako jede kajmak ? Kod moje babe se samo kajmak i jeo.
April 22, 20186 yr On 21.4.2018. at 20:11, aram said: Pa kad nema kajmaka da valja... Necemo da se vredjamo.
April 22, 20186 yr A jebat ga, ne znam iz kog kraja su tvoji, al ja nigde još ubosni ne probah dobar kajmak...
April 24, 20186 yr On 22.4.2018. at 21:03, aram said: A jebat ga, ne znam iz kog kraja su tvoji, al ja nigde još ubosni ne probah dobar kajmak... To stvarno tako? Sto?
April 24, 20186 yr E sad nema pojma za ostatak Bosne, mesto je Sarajevo, opstina Centar, baba uvek imala dve krave, jedina dva proizvoda koje su svi pravili u kraju je bio kajmak i mladi sir za pite. Mleko se davalo u mlekaru. Kajmak bio najbolji na svetu. Edited April 24, 20186 yr by djeneralche
April 24, 20186 yr ne znam, meni to sve ni prineti kajmaku, vise ko neka gusca pavlaka. ok, ubosni sam jeo malo bolji nego u hrvatskoj. kajmak jedino u srbiji i (jos bolji) u crnoj gori, sve drugo...
April 24, 20186 yr Author pa to kažem slabo iko troši kajmak u bosni, jer ga slabo i ima, a i kad ga kao ima ne valja
April 24, 20186 yr 9 hours ago, djeneralche said: E sad nema pojma za ostatak Bosne, mesto je Sarajevo, opstina Centar, baba uvek imala dve krave, jedina dva proizvoda koje su svi pravili u kraju je bio kajmak i mladi sir za pite. Mleko se davalo u mlekaru. Kajmak bio najbolji na svetu. Краве у општини Центар !?