Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted (edited)
8 minutes ago, aram said:

pica s tunjevinom, kupovna :(

:51_scream:

On topic, pileće pljeske i ćevapi iz novootvorene Perutninine prodavnice u kraju, neloše.

Edited by Skyhighatrist
Posted

Šta da ti kažem, aram - propo :isuse:

Posted

Eee a Džakarta zapomaže!

...shiit has hit the fan....

Posted

e baš ja došao da napišem sam je kriv

NE: proja kukuruzna seljačka, pole, sremski sir, pavlaka, bei luka, prasetina sa ražnja

Posted

Dripci, doći ću ja, ima da me iznosite iz Džakarte :D

Posted

samo dođi, pa makar te na rukama nosio

Posted (edited)

Pre neki dan sam otvorio Dz u 9 ujutro, bio u kraju poslom:dobro jutro sta ima za dorucak? Moze omlet za sirom i slaninom?Moze!!

Edited by Haralampije
Posted
23 minutes ago, aram said:

Žena štrajkuje drugi dan zaredom, neće ovo na dobro dizidje :mad:

pica s tunjevinom, kupovna :(

Ovo je u rangu lazanje s tunjevinom, koju sam juce jeo u Spar supermarketu :sad:

Posted
9 minutes ago, Haralampije said:

Pre neki dan sam otvorio Dz u 9 ujutro, bio u kraju poslom:dobro jutro sta ima za dorucak? Moze omlet za sirom i slaninom?Moze!!

pa što nisi zvrcno, bem ti

Posted
15 hours ago, Skyhighatrist said:

:51_scream:

On topic, pileće pljeske i ćevapi iz novootvorene Perutninine prodavnice u kraju, neloše.

Њихове кобасице што продају по киосцима/штандовима на разним бир фестовима - одличне. Видим на нету слике да их продају у вакумираном паковању, ал их нема по махијима, аромама...а ваљало би испробати и у кућној изведби. Јухор у својим радњама продаје свеже (невакумиране), пилеће кобасице.

Posted

Hmm nisam probao ali yuhor generalno nije za pohvalu

Posted

Zato sto sve sto sam probao ili je lose ili vrlo prosecno

Posted (edited)

Ja imam utisak da su zaposlili par ozbiljnih tehnologa i da im je ono suhomesnato sto prodaju plus one mortadele, dakle jednostavni svakodnevni low class proizvodi bolji nego sto su bili ranije, pa reko da ne znas nesto. Ona neka rustik salama, pikant, od tih industrijskih njihov kulen mi je ok.

Edited by djeneralche
Posted

Slucajno znam sta se tu sve zbivalo poslednjih desetak godina, silne promene,bili pred zatvaranjem...ta mortadela moze da prodje ali probao sam,doduse pre x godina jos neke njihove proizvode i bilo je to prilicno lose