darling Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 mozda kad bi i plavi most malo prepricao maklavu, bez obzira na ove divne slike koje govore 2 iljade reci
nenad Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 (edited) 15 hours ago, banatjanin said: Nisi jela rep ili tu konkretnu čorbu? Ako je rep, moraš da ga probaš. Najbolji je udinstan i zapečen u rerni ili kao ragu, na mediteranski, sa vinom i sušenim paradajzom najbolji je po yolovom receptu kojim je otvoren now cooking. Edited February 28, 2018 by nenad
banatjanin Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 recimo, samo bez timijana i šitake i sa belim vinom umesto crvenog. i šargarepa ide na početku (kao deo sofrita - ljubičasti luk, celer stabljike i šargarepa) ali nema yoloa da se brani sad, obitava u toplijim krajevima
nenad Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 meni je taj yolov recept savrsen, samo umesto sitaka ja stavim malo susenih vrganja i ne turam timijan... jeo sam i ovo tvoje, ama glasam za yoloa.
aram Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 Žena danas zove, kaže mrzi je da kuva, sin bolestan pa hoće samo pirinač sa parmezanom, šta ćemo mi? Ma kul, ješćemo nešto onako. Ostalo par medaljona sa pečurkama umotanih u foliju, taman fino odstojali u frižideru, plus komad one vekne od mlevenog mesa punjene jajima. Nasecko sireva (mimolet i dimljena parenica), za salatu kiselikrastavčići u medu. Stoplio kriške ražanog leba, namazao ih maslacom u koji sam umešao dve konzerve sardina i usoljene kapare. Život je lep
gospa buba Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 krastavchichi u medu kako im ime kaze ili ima josh neka tajna?sent from bubamoto
aram Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 (edited) nema tajne, tako ih nekako kisele. ima celiih, ima kornišona, ima ljutkastih... ja sam davno odustao od kiseljenja, kupovni su odlični, nema razloga zajebavati se. Edited March 1, 2018 by aram
Lancia Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 Svabe znaju znanje. Njihovi i spanski, nebo i zemlja. Sve im je dobro i cvekla i rendani kiseli kupus i paprika...Spanske dzinovske masline sa feferonima su izuzetak. Arame, salji teglu:)
Haralampije Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 Ta fora sa medom mi je poznata:tasta kad kiseli paprike u tegli,obavezno stavlja i med,poboljsava i ukus i miris
gospa buba Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 aaa to je u tehnologiji. moja mater tako pravi papriku oduvek. ja mislila neka naknadna intervencija.sent from bubamoto
aram Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 Jedu ovde sveže krastavce prelivene mešavinom meda i sirćeta, začinjene mirodjijom. Sasvim ok.
Frank Pembleton Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 Hmmm jel ima to kod nas?A ovo u turšiju... Sad ste me zainteresovali da naknadno krknem u neku turšiju meda ;-)...shiit has hit the fan....
darling Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 burekson sa ukajmacenim sirom i spanacem. veri najs.
aram Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 Žena štrajkuje drugi dan zaredom, neće ovo na dobro dizidje pica s tunjevinom, kupovna :(
Recommended Posts