Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

mozda kad bi i plavi most malo prepricao maklavu, bez obzira na ove divne slike koje govore 2 iljade reci :D

Posted (edited)
15 hours ago, banatjanin said:

Nisi jela rep ili tu konkretnu čorbu?

Ako je rep, moraš da ga probaš. Najbolji je udinstan i zapečen u rerni ili kao ragu, na mediteranski, sa vinom i sušenim paradajzom

najbolji je po yolovom receptu kojim je otvoren now cooking. 

Edited by nenad
Posted

recimo, samo bez timijana i šitake i sa belim vinom umesto crvenog. i šargarepa ide na početku (kao deo sofrita - ljubičasti luk, celer stabljike i šargarepa)

ali nema yoloa da se brani sad, obitava u toplijim krajevima

Posted

meni je taj yolov recept savrsen, samo umesto sitaka ja stavim malo susenih vrganja i ne turam timijan...

jeo sam i ovo tvoje, ama glasam za yoloa. :)

Posted

Žena danas zove, kaže mrzi je da kuva, sin bolestan pa hoće samo pirinač sa parmezanom, šta ćemo mi? Ma kul, ješćemo nešto onako.

Ostalo par medaljona sa pečurkama umotanih u foliju, taman fino odstojali u frižideru, plus komad one vekne od mlevenog mesa punjene jajima. Nasecko sireva (mimolet i dimljena parenica), za salatu kiselikrastavčići u medu. Stoplio kriške ražanog leba, namazao ih maslacom u koji sam umešao dve konzerve sardina i usoljene kapare. Život je lep :) 

Posted

krastavchichi u medu kako im ime kaze ili ima josh neka tajna?

sent from bubamoto

Posted (edited)

nema tajne, tako ih nekako kisele.

7469430_digital-image.png?resize=600px:6

ima celiih, ima kornišona, ima ljutkastih... ja sam davno odustao od kiseljenja, kupovni su odlični, nema razloga zajebavati se.

Edited by aram
Posted

Svabe znaju znanje. Njihovi i spanski, nebo i zemlja. Sve im je dobro i cvekla i rendani kiseli kupus i paprika...Spanske dzinovske masline sa feferonima su izuzetak.

Arame, salji teglu:)

Posted

Ta fora sa medom mi je poznata:tasta kad kiseli paprike u tegli,obavezno stavlja i med,poboljsava i ukus i miris

Posted

aaa to je u tehnologiji. moja mater tako pravi papriku oduvek. ja mislila neka naknadna intervencija.

sent from bubamoto

Posted

Jedu ovde sveže krastavce prelivene mešavinom meda i sirćeta, začinjene mirodjijom. Sasvim ok.

Posted

Hmmm jel ima to kod nas?
A ovo u turšiju... Sad ste me zainteresovali da naknadno krknem u neku turšiju meda ;-)

...shiit has hit the fan....

Posted

burekson sa ukajmacenim sirom i spanacem. veri najs. 

Posted

Žena štrajkuje drugi dan zaredom, neće ovo na dobro dizidje :mad:

pica s tunjevinom, kupovna :(