Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

mozda kad bi i plavi most malo prepricao maklavu, bez obzira na ove divne slike koje govore 2 iljade reci :D

15 hours ago, banatjanin said:

Nisi jela rep ili tu konkretnu čorbu?

Ako je rep, moraš da ga probaš. Najbolji je udinstan i zapečen u rerni ili kao ragu, na mediteranski, sa vinom i sušenim paradajzom

najbolji je po yolovom receptu kojim je otvoren now cooking. 

Edited by nenad

recimo, samo bez timijana i šitake i sa belim vinom umesto crvenog. i šargarepa ide na početku (kao deo sofrita - ljubičasti luk, celer stabljike i šargarepa)

ali nema yoloa da se brani sad, obitava u toplijim krajevima

meni je taj yolov recept savrsen, samo umesto sitaka ja stavim malo susenih vrganja i ne turam timijan...

jeo sam i ovo tvoje, ama glasam za yoloa. :)

Przenice sa ajvarom i pavlakom.

Žena danas zove, kaže mrzi je da kuva, sin bolestan pa hoće samo pirinač sa parmezanom, šta ćemo mi? Ma kul, ješćemo nešto onako.

Ostalo par medaljona sa pečurkama umotanih u foliju, taman fino odstojali u frižideru, plus komad one vekne od mlevenog mesa punjene jajima. Nasecko sireva (mimolet i dimljena parenica), za salatu kiselikrastavčići u medu. Stoplio kriške ražanog leba, namazao ih maslacom u koji sam umešao dve konzerve sardina i usoljene kapare. Život je lep :) 

krastavchichi u medu kako im ime kaze ili ima josh neka tajna?

sent from bubamoto

nema tajne, tako ih nekako kisele.

7469430_digital-image.png?resize=600px:6

ima celiih, ima kornišona, ima ljutkastih... ja sam davno odustao od kiseljenja, kupovni su odlični, nema razloga zajebavati se.

Edited by aram

Svabe znaju znanje. Njihovi i spanski, nebo i zemlja. Sve im je dobro i cvekla i rendani kiseli kupus i paprika...Spanske dzinovske masline sa feferonima su izuzetak.

Arame, salji teglu:)

Ta fora sa medom mi je poznata:tasta kad kiseli paprike u tegli,obavezno stavlja i med,poboljsava i ukus i miris

aaa to je u tehnologiji. moja mater tako pravi papriku oduvek. ja mislila neka naknadna intervencija.

sent from bubamoto

Jedu ovde sveže krastavce prelivene mešavinom meda i sirćeta, začinjene mirodjijom. Sasvim ok.

Hmmm jel ima to kod nas?
A ovo u turšiju... Sad ste me zainteresovali da naknadno krknem u neku turšiju meda ;-)

...shiit has hit the fan....

burekson sa ukajmacenim sirom i spanacem. veri najs. 

Žena štrajkuje drugi dan zaredom, neće ovo na dobro dizidje :mad:

pica s tunjevinom, kupovna :(