Anonymous Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 (edited) 3 hours ago, banatjanin said: u odlično! stvarno ga nigde nisam sretao po BG, istina, nije ni da se udubljujem u traženje. otići ću tamo! Ima ga i na zemunskoj pijaci, ali je bajat. Edited January 27, 2018 by Anonymous
Frank Pembleton Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 To si lisnato ti pravio pa umotavao......shiit has hit the fan....
ivy Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 9 hours ago, Anonymous said: Skuvao eksperimentalni pasulj (šareni) sa piletinom (!), ispao začuđujuće dobar. Praziluk, šargarepa, celer, sok od pardajza. pa pasulj da naglavacke skuvas sa bilo cim ispasce dobro..nema tu mnogo iznenadjenja...bude dobar i onaj iz konzerve a ne ovaj od pocetka..
maheem Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 Ja sam bio skeptik za taj iz konzerve al je ispao odlican za brzinsko pečenje u rerni i trošim ga više nego sveži
Frank Pembleton Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 Ma jok,kupovnoDobro testo, nego ti si umotavao?Ili je ful spakovano?
Haralampije Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 1 hour ago, Frank Pembleton said: Dobro testo, nego ti si umotavao? Ili je ful spakovano? Nema spakovano,moras sam
Recommended Posts