ZSNj Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 necu se upustati u dalju raspravu jer ja recepte ne znam. u svakom slucaju i ti tvrdi nisu nista losiji, sta vise. evo sad da moram da biram ne znam koje bih pre odabrao
cmrlj Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 novi izmisljeni kolac, proja s jabukama, samu sebe podsecam na onog iz cuda u poskokovoj dragi sto pravi pulu sa cim stigne, tako ja isto samo proju. odlicna je.
Lancia Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 Zemicka, a u zemicki gambasi, res slaninica, majonez, kuvana rovita jaja, zelena salata, rotkvice i biber. Pravo po spanski, vecera u ponoc i ko ce sad da spava.
darling Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 moras da nadjes neki spanski forum, tamo mora da je najzivlje od ponoci do dva
banatjanin Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 <3 žuti pasulj sa noklama, sam pravio. jedno od najdivnijih jela mog detinjstva. treći tanjir, upravo.
nisam ja Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 mene zanima šta je ovo u donjem levom kvadrantu što se raspada.
nisam ja Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 jizzus. u poslednje vreme sam skroz u na kašiku fazonu.
banatjanin Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 @aram jeste paradajz, konzerva pelata, pošto svežeg sad nema, u ovaj pasulj uvek ide, da mu neki fini sveži ukus @nisam janije slaninica, nego kolenica, prvo prokuvana, pa otkoštena i iseckana, pa dodata u pasulj, sa malo one masno/slane/nadimljene vode
Recommended Posts