December 25, 20177 yr pecene kobaje,pomfrit od celera,sos od milerama sa blukom da gasi kobaje i salata rendana sargarepa :p
December 27, 20177 yr 17 hours ago, aram said: Lardo, baget i Schichtkäse ne mrem stati... Meni ovih dana lardo glumi domaća dimljena leđna slanina, dve godine odležala. Na prepečen Rogenartov paorski lebac stavim taaanke slajsove larda, pa listiće parmezana, pa par mrva cveta soli i krupno tucan vijetnamski crveni biber. Pokapam hcmuljem i tamanim dok me ne bude sramota od samog sebe Edited December 27, 20177 yr by banatjanin
December 27, 20177 yr nikad da se setim da pronađem gde je preseljen rogenart u nsu. sad vidim da je petra drapšina.
December 29, 20177 yr On 12/26/2017 at 10:24 PM, darling said: moj unutrasnji konj pojo 3 sargarepe debele, a ja jos razmisljam sta cu. Tako je moj sestric tamanio sargarepe pa postao narandzast I shit you not.
December 29, 20177 yr 5 hours ago, katamaran said: Tako je moj sestric tamanio sargarepe pa postao narandzast I shit you not. I junior, kad je bio mali deca, isto. nije zezanje 😊 Edited December 29, 20177 yr by gospa buba
December 30, 20177 yr dono prase. Sunce ti. Koi majstorluk. Još ga majstor na onu polugu iseče na minjone. Pozliće mi :inlove: