MayDay Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 Ti voliš one kocke masti ili one kao čips čvarke? Ja kao volim sve, ali ne volim kad mi mnogo imaju svinjski ukus. Ne znam kako to da opišem, volim ukus domaće svinjske slanine u čvarcima, a ne ukus uprženog industrijskog svinjskog mesa.
aram Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 Kocke, pa nako fino krckave spolja a masne unutra mada nemam nista protiv duvan cvaraka, volem i to.
MayDay Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 Jesmo glasali nekad o tipu čvaraka? Bio bi zanimljiv poll.
Frank Pembleton Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 Šta ima da se glasa čvarci su kockice......shiit has hit the fan....
mlatko Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 Ja volim i one pljosnate, cakstavise obozavam. a nisam jeo 345 dana
Haralampije Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 (edited) @ dùda Ha, posto ti imas idealan ITM a ne ko ja, mozes sebi da priustis extra slanine Edited December 24, 2017 by Haralampije
Đipalo Junuz Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 E, ovo me podsetilo: koliko jaja (na oko, kajgana, whatever) vam je mera? Ja bez 4-5 komada (samo za sebe) ne uključujem šporet
duda Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 (edited) 14 minutes ago, renne said: Šljiva? Loza sa dodatkom smrekinih bobica. Otuda malo boje. Obavezna svaki dan pred ručak 14 minutes ago, Haralampije said: @ dùda Ha, posto ti imas idealan ITM a ne ko ja, mozes sebi da priustis extra slanine Ma baš imam, jok bre. Ali kad sam skidala neke kile izbacila uh a ostavila masnoće. Slanina je zakon . Ed @Đipalo Junuz meni su 2 plafon Edited December 24, 2017 by dùda
renne Posted December 24, 2017 Author Posted December 24, 2017 13 minutes ago, Đipalo Junuz said: E, ovo me podsetilo: koliko jaja (na oko, kajgana, whatever) vam je mera? Ja bez 4-5 komada (samo za sebe) ne uključujem šporet ja uvek ovako
ivy Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 4 hours ago, Đipalo Junuz said: Ja bih ostao gladan nakon toga... +1 a posebno posle jaja na oko koja ne volim..3 jajeta sa slaninicom i pola vecev tikvice ili dve paprike(leti) sa kockicom maslaca..zimi nedostatak povrca nadoknadjujem slaninicom
Recommended Posts