July 9, 20177 yr Author Paradajz savršen, volovsko srce, uvek pri vrhu bude malo zelen, ma koliko zreo bio, takva podvrsta, jedvo trideset godina ga gajimo iz semena
July 9, 20177 yr Volovsko srce je najukusniji paradajz, tačka. On izgleda katastrofalno, međutim one savršene bezukusne crvene lopte koje se prodaju pod "paradajz" su uvreda za svakog ko je jeo ovaj. Ružan za oko, seljački, ali najbolji.
July 9, 20177 yr Volovsko srce je najukusniji paradajz, tačka. On izgleda katastrofalno, međutim one savršene bezukusne crvene lopte koje se prodaju pod "paradajz" su uvreda za svakog ko je jeo ovaj. Ružan za oko, seljački, ali najbolji. Ove godine jedini realno dobar i ukusan koji sam jeo je volovsko srce...veċ par nedelja samo njega pazarim i ne pomišljam na običan jer je šitina nezrela i bezukusna baš svaki.
July 10, 20177 yr međutim one savršene bezukusne crvene lopte koje se prodaju pod "paradajz" su uvreda za svakog ko je jeo ovaj. Kupio paradajz danas u Maksiju. Realno, super im stoji slogan "Znam sta kupujem". Dobio sam tacno onaj bezukus kao iz prethodne kupovine na istom mestu.
July 11, 20177 yr jel sam ja to sad morala da vidim manje me iznerviro onaj shto meto sarmu da fermentira Edited July 11, 20177 yr by gospa buba
July 15, 20177 yr danas sam prvi put videla i probala pluot, križanca kajsije i šljive. izgleda kao tamna kajsija, ima ukus kajsije koja malo kisi ko šljiva. mljac